Fietsersbond maatregelen rond Covid-19

FIetsersbond logo pijl

De steeds strenger wordende maatregelen om het Coronavirus Covid-19 te beteugelen hebben gevolgen voor de activiteiten van de Fietsersbond. Lees hier meer over die gevolgen en wat wij doen om door deze crisis te komen.

Het Coronavirus grijpt snel om zich heen. Om verspreiding te vertragen raden experts aan alle sociale contact zoveel als mogelijk te vermijden. Niet alleen om zelf niet ziek te worden, maar ook om de meest kwetsbaren onder ons te beschermen.

Onze maatregelen

  • Het landelijk bureau in Utrecht is gesloten. Medewerkers werken in ieder geval tot en met 28 april 2020 vanuit huis. Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar (onze 030-nummers worden automatisch doorgeschakeld naar mobiele telefoons). Onderlinge afspraken gaan via online kanalen zoals mail, chat en videogesprekken. Briefpost zal eens per week worden gelezen. Geplande activiteiten t/m 6 april 2020 hebben we geannuleerd, met uitzondering van webinars.
  • De Fietsersbond heeft alle vrijwilligers gevraagd om zoveel mogelijk activiteiten die onder de vlag van de Fietsersbond zijn aangekondigd te annuleren t/m 28 april 2020. Dit geldt voor bijeenkomsten van onze lokale afdelingen, maar ook lessen van de Fietsschool en riksjatochten van Fietsen Alle Jaren. Voor zover wij weten is aan deze oproep door iedereen gehoor gegeven.
  • Wij hebben onze vrijwilligers toegang gegeven tot een applicatie waarmee zij zelf ook digitaal kunnen vergaderen.
  • De Ledendag die gepland stond voor 20 juni 2020 is uitgesteld naar 12 september.

Namens de medewerkers van de Fietsersbond veel gezondheid toegewenst!

Fietsen in tijden van het Coronavirus

Fietsen: een manier om gezond te blijven en een alternatief voor reizen met het openbaar vervoer. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Volg op onze website de dagelijkse updates over het fietsen in tijden van het Coronavirus.

Lees het hier

Categorieën