Fietsersbond maatregelen rond Covid-19

FIetsersbond logo pijl

De maatregelen om het coronavirus te beteugelen hebben gevolgen voor de activiteiten van de Fietsersbond. Lees hier meer over die gevolgen en wat wij doen om door deze crisis te komen.

Om verspreiding van het coronavirus te vertragen raden experts aan alle sociale contact zoveel als mogelijk te vermijden. Niet alleen om zelf niet ziek te worden, maar ook om de meest kwetsbaren onder ons te beschermen.

Onze maatregelen

  • Het landelijk bureau in Utrecht is gesloten. Medewerkers werken tot nader order grotendeels vanuit huis. Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar (onze 030-nummers worden automatisch doorgeschakeld naar mobiele telefoons). Onderlinge afspraken gaan via online kanalen zoals mail, chat en videogesprekken. Briefpost zal eens per week worden gelezen. Geplande activiteiten zijn voorlopig geannuleerd, met uitzondering van webinars.
  • Onze vrijwilligers komen vooral digitaal bijeen. Alleen de Fietsschool draait op kleine schaal door, uiteraard wel met inachtneming van de RIVM-regels. Voor Fietsen Alle Jaren wordt gewerkt aan een protocol.
  • De Ledendag die gepland stond voor 20 juni 2020 is uitgesteld naar 12 september.

Namens de medewerkers van de Fietsersbond veel gezondheid toegewenst!

Fietsen in tijden van het coronavirus

Fietsen: een manier om gezond te blijven en een alternatief voor reizen met het openbaar vervoer. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Volg op onze website de updates over het fietsen in tijden van het coronavirus.

Lees het hier

Categorieën