Fietsersbond maatregelen rond Covid-19

FIetsersbond logo pijl

De maatregelen om het coronavirus te beteugelen hebben gevolgen voor de activiteiten van de Fietsersbond. Lees hier meer over die gevolgen en wat wij doen om door deze crisis te komen.

Hoewel er dankzij de vaccinatiecampagne weer steeds meer mogelijk is, blijft de Fietsersbond vooralsnog voorzichtig met het organiseren van activiteiten die binnen plaats vinden.

Onze maatregelen

  • Het landelijk bureau in Utrecht is beperkt geopend. Medewerkers werken nog steeds grotendeels vanuit huis. Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar (onze 030-nummers worden automatisch doorgeschakeld naar mobiele telefoons). Onderlinge afspraken gaan via online kanalen zoals mail, chat en videogesprekken. Briefpost wordt minimaal twee keer per week gelezen. Onze afdelingen beginnen weer mondjesmaat hun activiteiten te starten.
  • Onze vrijwilligers komen vooral digitaal bijeen. Alleen de Fietsschool draait op kleine schaal door, uiteraard wel met inachtneming van de RIVM-regels.

Namens de medewerkers van de Fietsersbond veel gezondheid toegewenst!

Fietsen in tijden van het coronavirus

Fietsen: een manier om gezond te blijven en een alternatief voor reizen met het openbaar vervoer. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Volg op onze website de updates over het fietsen in tijden van het coronavirus.

Lees het hier

Categorieën