Doe mee!

Fietsersbond steunt de Klimaatstaking

Fietsen_Marieenweerd_006

De Fietsersbond steunt de Klimaatstaking die aanstaande vrijdag, 27 september, in Den Haag wordt gehouden en roept alle fietsers op om ook mee te doen. Sluit je aan en doe mee, want het klimaat is van iedereen.

De Fietsersbond sluit zich aan bij een manifest van meer dan 50 non-profitorganisaties uit allerlei hoeken. Volgens Fietsersbond-directeur Saskia Kluit is het belangrijk dat ook fietsers in actie komen. “Klimaatverandering is niet alleen het probleem van natuur- en milieuorganisaties. Het klimaat is van iedereen, en dus ook een verantwoordelijkheid van iedereen. Fietsers weten als geen ander dat het klimaat onrustig is. De extremen zijn groter geworden, en we staan pas aan het begin. De overheid moet nu actie ondernemen, want de huidige maatregelen zijn bij lange na niet genoeg.”

pdf ⋅ 1 MB

Verklaring Het klimaat is van iedereen

Download

Meedoen

De Fietsersbond geeft zijn personeel de gelegenheid om op vrijdag 27 september mee te doen met de Klimaatstaking. Daarnaast roepen wij onze achterban op om met ons mee te doen. Wil je met ons meelopen? Kom dan vrijdag 27 september 13 uur naar de Koekamp in Den Haag en meld je bij het gele Fietsersbond-spandoek.

Kom je op de fiets? gebruik dan onze Fietsersbond Routeplanner:

Categorieën