Fietsman zet uw wijk in beweging

“Doe de fietstoss!” Misschien heeft u deze tekst al een keer gehoord. Dan bent u Fietsman tegen het lijf gelopen of gefietst. Misschien ook wel niet maar dat komt dan wellicht nog wel. Want Fietsman reist in juni het hele land af om zijn boodschap te verkondigen; doe de fietstoss! In het bijzonder in juni aangezien hij u wil wijzen op de wijkactie die eind juni plaatsvindt.

Logo FietsmanIn de week voor de Tour de France, van 25 juni tot en met 2 juli, zijn namelijk mooie prijzen te verdienen met uw wijk en door u persoonlijk. Tijdens de week “Heel Nederland Fietst, in de wijk” strijden wijken door heel Nederland om de eer van de meest fietsgrage wijk van Nederland. En natuurlijk om het wijkfeest of 1 van de 7 Gazelle stadsfietsen t.w.v. 799 euro.

Dat klinkt toch goed. Samen fietsen met uw buren en ook nog kans maken op mooie prijzen! Als u ook mee wilt doen ga dan naar www.heelnederlandfietst.nl en doe de Fietstoss! Schrijf u in en fiets uzelf en uw wijk in de prijzen. En misschien komt Fietsman uw nieuwe fiets persoonlijk bij u afleveren.

 Fietman doet de fietstoss

Categorieën