Fietspadgesprekken in Zuid-Holland

Komend weekend in Bleiswijk (Rotte) en Over de brug (Haastrecht)

Fietspadgesprekken in Zuid-Holland

De Fietsersbond organiseert weer Fietspadgesprekken. Deze keer in Zuid-Holland! Het is herfst en we blijven massaal recreëren op de paden. Het succes van het fietspad zorgt soms voor situaties die frustraties veroorzaken. Hoe ga jij daar mee om en wat zijn jouw ervaringen? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Want, niemand gaat op weg om een ander een slechte dag te bezorgen, toch?

Fietspadgesprekken poster

Afgelopen zaterdag zijn de eerste koppen koffie gedronken én hebben we al veel interessante ervaringen gehoord. Zo blijkt dat vrijwel alle fietsers het best mee vinden vallen met de drukte op de fietspaden, maar dat men bij hele specifieke plekken graag gewaarschuwd zou willen worden voor drukte. Dat kan bijvoorbeeld bij een belangrijk knooppunt zijn, waar vaak even de route uitgezocht moet worden. Ook zijn fietsers op zoek naar een manier om op vriendelijke wijze elkaar op gedrag aan te kunnen spreken, zonder dat het boos over komt.

Kom langs!

Komend weekend zijn we in Bleiswijk aan de Rotte (zaterdag 22 oktober van 10.30 tot 12.30 uur) en in Haastrecht aan de Hollandsche IJssel (zaterdag 22 oktober van 13.30 tot 15.30 uur). Kom langs, vertel je verhaal en help ons fietservaringen beter te maken!

Fietspadgesprekken in Zuid-Holland
Beeld-auteur: Lennaert Ruinen

Categorieën