Fietsrouteplanner Zuidoost-Brabant online

De unieke Online Fietsrouteplanner van Zuidoost-Brabant is gelanceerd. Een initiatief van Regio-VVV Zuidoost-Brabant in samenwerking met de Fietsersbond.

Zuidoost-Brabant is een heerlijke regio om te fietsen. Schitterende natuur, pittoreske plaatsjes, cultuurrijke steden en een keur aan activiteiten bieden de fietser in Zuidoost-Brabant voldoende mogelijkheden voor een mooie fietstocht. Vanaf 14 september kunnen deze tochten voortaan online uitgestippeld worden. Dan wordt namelijk de unieke Online Fietsrouteplanner van Zuidoost-Brabant gelanceerd.

Klik hier om direct naar de nieuwe fietsrouteplanner te gaan.

De nieuwe fietsrouteplanner is feestelijk gepresenteerd op een bijeenkomst in het Bavaria Brouwerij Café in Lieshout. De onthulling van de Fietsrouteplanner ZO-Brabant werd verricht door de heer J. van Maasakkers, voorzitter Regio-VVV Zuidoost-Brabant. Na een korte toelichting over het project en een demonstratie van de online planner werd de actie ‘De Bitterballenroute’ gelanceerd.

Uitbreiding per provincie
Er is reeds een planner voor Utrecht. Aan de gebieden Friesland en Gelderland wordt gewerkt. Deze gebieden zullen eind 2007 en begin 2008 aan de planner worden toegevoegd.  Het uitbreiden van de fietsrouteplanner gaat telkens per provincie.

Categorieën