Fietsstad

Fietsstad 2020: hoe scoort jouw gemeente?

Tussenstand Fietsstad 2020

facebookcampagne beeld klein

Nog iets meer dan een maand te gaan en de teller staat op 30.000 enquêtes. Een groot succes! Maar hoe doet jouw gemeente het? Bekijk het hier.

Het aantal ingevulde enquêtes zegt niets over hoe goed een gemeente scoort. Zeker niet omdat een grote gemeente al snel meer enquêtes verzamelt dan een kleinere gemeente. Dat is niet erg! Het belangrijkste is om genoeg enquêtes te verzamelen om een betrouwbaar resultaat in jouw gemeente te halen. Al 137 gemeenten voldoen aan de ondergrens van 50 enquêtes.

Deze ondergrens hanteren we op basis van inwonersaantallen en de verkiezing van 2018. Door minimaal 50 ingevulde enquêtes per gemeente te verzamelen, kunnen we beide onderzoeken met elkaar vergelijken en bepalen welke gemeente er het hardst is gestegen.

Hieronder kun je zien hoeveel enquêtes jouw gemeente al heeft. Gebruik dit aantal vooral om mede-inwoners te stimuleren om de enquête ook in te vullen. Want hoe vaak je ook fietst, iedereen heeft wel een mening over het fietsen in jouw gemeente.

  • Deze kaart is gemaakt op 26 september 2019, de getoonde cijfers kunnen zijn gestegen.
  • Deze kaart laat het aantal enquêtes per gemeente zien. Deze data zegt niets over de subjectieve en objectieve resultaten.

Meer weten?

Heb je vragen over de tussenstand, of wil je weten hoe jij jouw gemeente kan helpen aan nog meer enquêtes? Mail dan naar fietsstad@fietsersbond.nl t.a.v. Carmen Meijer. Wij helpen je graag!

Vul hier direct de enquête in

Categorieën

IMG_20190221_200519

Carmen Meijer

Campagnemedewerker

De fiets brengt mij iedere dag weer waar ik moet zijn. Ze laat mij met een andere blik naar de wereld kijken. Ik fiets met veel plezier en wil mijn fietsgeluk bij de Fietsersbond overdragen door het bedenken van campagnes en de inzet van communicatie.