Toekomst

Fietsvisie 2040 inspireert

Knipsel

De vrijwilligers van de Fietsersbond deelden afgelopen jaar massaal de Fietsvisie 2040 uit aan de politiek en bestuurders. De Fietsvisie 2040 is het toekomstdocument van de Fietsersbond.

Afgelopen jaar presenteerde de Fietsersbond de Fietsvisie 2040. Dit is het toekomstdocument waar alle fietsdoelen voor 2040 in staan. Het document is het afgelopen jaar door de vrijwilligers als positief ontvangen en is in grote getale gedeeld met de politiek en bestuurders.

Met de Fietsvisie 2040 willen we ervoor zorgen dat de fiets een (nog) belangrijkere rol gaat spelen in de toekomst en dat het document tot inspirerend beleid zal leiden.

Fietsvisie wordt uitgedeeld door vrijwilligers of Fietsersbond-directeur, Saskia Kluit.

Categorieën

Carmen1

Carmen Meijer

Campagnemedewerker

Als jongste collega van de Fietsersbond vertaal ik de boodschap van onze campagnes naar communicatie. Ik ben er trots op dat ik mij mag inzetten voor de mens en maatschappij: dat is voor mij het ultieme fietsgeluk. Dit geluk wil ik graag overdragen aan een jongere doelgroep. Mijn doel is dat fietsen als meer dan ‘normaal’ wordt ervaren en dat mensen inzien dat de fiets de oplossing is voor alles.