Toekomst

Fietsvisie 2040 inspireert

Knipsel

De vrijwilligers van de Fietsersbond deelden afgelopen jaar massaal de Fietsvisie 2040 uit aan de politiek en bestuurders. De Fietsvisie 2040 is het toekomstdocument van de Fietsersbond.

Afgelopen jaar presenteerde de Fietsersbond de Fietsvisie 2040. Dit is het toekomstdocument waar alle fietsdoelen voor 2040 in staan. Het document is het afgelopen jaar door de vrijwilligers als positief ontvangen en is in grote getale gedeeld met de politiek en bestuurders.

Met de Fietsvisie 2040 willen we ervoor zorgen dat de fiets een (nog) belangrijkere rol gaat spelen in de toekomst en dat het document tot inspirerend beleid zal leiden.

Fietsvisie wordt uitgedeeld door vrijwilligers of Fietsersbond-directeur, Saskia Kluit.

Categorieën

Carmen2

Carmen Meijer

Project- en campagnemanager

Als ik met de zon in mijn gezicht op de fiets zit en verschillende soorten fietsers mij laten glimlachen, ben ik er trots op dat ik mij mag inzetten voor de mens en maatschappij: dat is voor mij het ultieme fietsgeluk. Dit geluk wil ik graag overdragen aan een jongere doelgroep. Met als doel dat fietsen als meer dan ‘normaal’ wordt ervaren. Ik sta aan het startpunt van nieuwe campagnes en ben betrokken tot we samen het eindpunt hebben behaald!