Gazelle steunt Fietsstad 2020

DE7A0145 klein

Fietsenfabrikant Koninklijke Gazelle wordt Vriend van de Fietsersbond en gaat zich specifiek verbinden aan de verkiezing van Fietsstad 2020. Dat maken de twee organisaties vandaag bekend. Gazelle sluit zich hiermee aan bij een steeds grotere groep bedrijven die de belangenbehartiger van Nederlandse fietsers steunt.

Volgens Mirjam van Coillie van Gazelle past de Fietsvisie 2040 van de Fietsersbond heel goed bij de strategie van Gazelle. “Alle Nederlanders verdienen fietsgeluk, dat uitgangspunt van de Fietsersbond sluit aan bij onze strategie als marktleider. Wij zien voor Gazelle een leidende rol in de fietsrevolutie die gaande is. De wereld van mobiliteit ontwikkelt razendsnel en fietsen spelen hierin een centrale rol. Fietsen zorgt voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker. Door de Fietsstadverkiezing te steunen hopen wij dat het nog fijner fietsen wordt in de Nederlandse gemeenten.”

Innovatie

Directeur Saskia Kluit van de Fietsersbond is op haar beurt ook blij met de steun van Gazelle. “Gazelle is natuurlijk een van de grootste fietsmerken van Nederland, met een lange historie van meer dan 125 jaar. Wat ik mooi vind is dat ze na al die jaren nog steeds bruisen van de innovatie en vaak de toon zetten op fietsgebied.”

De samenwerking tussen de Fietsersbond en Gazelle leidt er onder meer toe dat deelnemers aan de enquête van Fietsstad 2020 kans maken op een Gazelle e-bike. Ook promoot Gazelle de Fietsstadverkiezing op haar mediakanalen.

DE7A0034 klein

Saskia Kluit, Fietsersbond en Mirjam van Coillie, Gazelle

Vul vanaf 13 augustus 2019 de Fietsstadenquête in op www.fietsstad.nl

Categorieën

Carmen Meijer – Studio Qasa-43

Carmen Meijer

Project- en campagnemanager

Als ik met de zon in mijn gezicht op de fiets zit en verschillende soorten fietsers mij laten glimlachen, ben ik er trots op dat ik mij mag inzetten voor de mens en maatschappij: dat is voor mij het ultieme fietsgeluk. Dit geluk wil ik graag overdragen aan een jongere doelgroep. Met als doel dat fietsen als meer dan ‘normaal’ wordt ervaren. Ik sta aan het startpunt van nieuwe campagnes en ben betrokken tot we samen het eindpunt hebben behaald!