Fietsersblog

Halsbrekende toeren

Als vereniging die strijdt voor betere fietsvoorzieningen zijn we dagelijks bezig om het de fietser makkelijk te maken. We zetten in op goede fietspaden, veilige kruisingen en comfortabele fietsroutes zodat fietsers geen halsbrekende toeren hoeven uit te halen om van A naar B te komen.

Allemaal overbodig voor Danny MacAskill, stuntfietser te Edinburgh, Schotland. Hij maakte in opdracht van Red Bull (de product placement is te vinden op 3:54) een ritje van de Schotse hoofdstad naar zijn geboorteplaats Dunvegan op het eiland Skye. Het resultaat is de korte film “Way Back Home” vol met halsbrekende toeren en prachtige beelden van het Schotse landschap.

Bron: www.youtube.com

Voor de liefhebbers: eerder stuntte Danny al in Edinburgh zelf. We kregen deze tip trouwens via onze LinkedIn-groep. Ook interessant voor niet-stunters op de fiets.

Categorieën

Martijn van Es

Martijn van Es

Campagneleider en communicatieadviseur

Martijn van Es werkt sinds 2010 bij de Fietsersbond, eerst als medewerker communicatie, en van 2014 tot 2017 als Hoofd Communicatie en Vereniging. Hij besloot in 2017 dat hij creatief werk leuker vindt dan het management.