Fietsersblog

Halsbrekende toeren

Als vereniging die strijdt voor betere fietsvoorzieningen zijn we dagelijks bezig om het de fietser makkelijk te maken. We zetten in op goede fietspaden, veilige kruisingen en comfortabele fietsroutes zodat fietsers geen halsbrekende toeren hoeven uit te halen om van A naar B te komen.

Allemaal overbodig voor Danny MacAskill, stuntfietser te Edinburgh, Schotland. Hij maakte in opdracht van Red Bull (de product placement is te vinden op 3:54) een ritje van de Schotse hoofdstad naar zijn geboorteplaats Dunvegan op het eiland Skye. Het resultaat is de korte film “Way Back Home” vol met halsbrekende toeren en prachtige beelden van het Schotse landschap.

Bron: www.youtube.com

Voor de liefhebbers: eerder stuntte Danny al in Edinburgh zelf. We kregen deze tip trouwens via onze LinkedIn-groep. Ook interessant voor niet-stunters op de fiets.

Categorieën

Martijn van Es

Martijn van Es

Senior communicatieadviseur 2010 - 2022

Fietsgeluk is voor mij samen met mijn zoon kersen halen aan de rand van de stad, zonder dat we worden aangereden door een hardrijdende automobilist. Fietsgeluk is net dat ene vaste plekje te pakken hebben in de stationsstalling, en ‘s avonds weer fijn terug naar huis. Fietsgeluk is over het Ledig Erf fietsen op een uitgaansavond met overal rumoer. En Fietsgeluk is bijna twaalf jaar werken bij een organisatie die er toe doet.