Le sac à pain

Het kwam door een bezoek aan Amsterdam. Daar zagen de Franse broers Maxime en Nicholas Kopniaieff zoveel fietsen en fietsaccessoires dat ze op het idee kwamen van le sac à pain. Voor als je een stokbrood op de fiets wil meenemen.

Nicholas Kopniaieff verkoopt fietsen en sportartikelen als wakeboards. En nu dus ook een langwerpige zak die je aan je stuur en voorvork vast moet maken om een stokbrood te kunnen vervoeren.

Malmö
De zak is te koop in Bordeaux en omgeving, waar de broers vandaan komen. En verrassend genoeg bij een café in Schotland en bij Boulangerie Malmö in Zweden. Het blijken kennissen van de broers te zijn. Ze zijn nog op zoek naar een importeur in Nederland. Maar je kunt rechtstreeks via de site bestellen: www.nk-co.fr

Sri Lanka
Le sac à pain kost 12,90. De verzendkosten schat Maxime op tien euro. De stokbroodzak is leverbaar in de kleuren beige, olijgroen, donkerblauw en oranje. De broers verwachten er veel van, ze hebben  vierduizend exemplaren laten maken in Sri Lanka. 

Sac á pain winnen? 
We hebben 5 stokbroodzakken te vergeven voor de inzenders van de vrolijkste, verrassendste of meeste bijzondere foto van fietsen tijdens vakanties in Frankrijk. Stuur de foto voor 20 mei naar [email protected] , graag ook het verhaal achter de foto en vergeet vooral je adres niet te vermelden zodat we weten waar de sac heen kan. De mooiste foto's publiceren we in het blad en/of zetten we op de site. 

 

Categorieën