Bedankt!

Nationale Vrijwilligersdag

Oppompactie Fietsersbond

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag.De Fietsersbond zet zich in voor meer en beter fietsen. Maar dit doen we niet alleen! Bijna 1800 vrijwilligers helpen mee om dit te bereiken. Dankzij hun inzet en lokale kennis, worden er bijvoorbeeld veel verbeteringen voor de fietser gerealiseerd. En daarom willen wij alle vrijwilligers van de Fietsersbond, hartelijk bedanken voor hun harde werk in het afgelopen jaar! De inzet van al deze vrijwilligers zorgen ervoor dat wij de belangrijkste belangenbehartiger voor fietsers kunnen zijn.

Dankzij vrijwilligers van de Fietsersbond leggen gemeenten nieuwe fietspaden aan, worden gevaarlijke oversteken opgelost, krijgen fietsers van alle leeftijden fietsles, worden riksja passagiers rondgereden en kan iedereen een goede fietsroute plannen. We hebben veel om trots op te zijn!

PS. Houd jij ook van fietsen en wil je je inzetten voor de fiets en fietsers? Word dan vrijwilliger bij de Fietsersbond. Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is altijd iets te doen dat bij je past.

Categorieën