Fietsstad 2020

Nederland kleurt steeds groener

2019-06-07_DDK_Fietsersbond_0819_HR -klein

Nog twee weken te gaan en de teller staat op 40.000 enquêtes. Een groot succes! Maar hoe doet jouw gemeente het? Bekijk het hier.

Hieronder kun je zien hoeveel enquêtes jouw gemeente al heeft. Gebruik dit aantal vooral om mede-inwoners te stimuleren om de enquête ook in te vullen. Want hoe vaak je ook fietst, iedereen heeft wel een mening over het fietsen in jouw gemeente.

Daag jij een andere gemeente uit om net zoveel enquêtes als jouw gemeente binnen te halen? Laat het weten op Twitter en tag @fietsersbond.

  • Deze kaart is gemaakt op maandag 14 oktober 2019, de getoonde cijfers kunnen zijn gestegen.
  • Deze kaart laat het aantal enquêtes per gemeente zien. Deze data zegt niets over de subjectieve en objectieve resultaten.

Meer enquêtes in jouw gemeente?

Geen paniek als jouw gemeente nog niet groen gekleurd is. Je hebt nog twee weken de tijd om de straat op te gaan, Facebook in te zetten en om met al je vrienden en familie de enquête te delen!

Heb je vragen over de (actuele) tussenstand, of wil je hulp om jouw gemeente te helpen aan nog meer enquêtes? Mail dan naar fietsstad@fietsersbond.nl t.a.v. Carmen Meijer. Ik help je graag!

Categorieën

IMG_20190221_200519

Carmen Meijer

Campagnemedewerker

De fiets brengt mij iedere dag weer waar ik moet zijn. Ze laat mij met een andere blik naar de wereld kijken. Ik fiets met veel plezier en wil mijn fietsgeluk bij de Fietsersbond overdragen door het bedenken van campagnes en de inzet van communicatie.