Ontwerp een fietstas

Zou het niet leuk zijn om op straat een fietstas te zien waarvan je kunt zeggen: Hé, die heb ik bedacht! Dat kan nu…..Fast Rider organiseert namelijk een wedstrijd waarbij je een nieuwe Fast Rider fietstas kunt ontwerpen. De uitdaging is om zelf een dubbele tas stylen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets unieks.

Uiterlijk 1 mei 2009 moet het ontwerp bij Fast Rider binnen zijn. Een jury zal de inzendingen beoordelen. De uitslag zal medio mei 2009 bekend worden gemaakt en zal breed uitgemeten worden in de media.

Wat kun je winnen?

Het winnende design zal op de markt komen in een gelimiteerde oplage. Het blijft natuurlijk een uniek ontwerp. Uiteraard krijg je zelf het 1e exemplaar. Bovendien kun je een fiets winnen ter waarde van 799 euro.

Download op www.fastrider.nl een voorbeeld tekening van de tas en vul die naar eigen ontwerp in. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar [email protected] of via de post naar Hesling Products B.V., t.a.v. Ontwerpwedstrijd Fast Rider, Postbus 32 5350 AA Berghem, Nederland

Categorieën