Advertorial

ORTLIEB: 100% waterdicht sinds 1982!

ORTLIEB-PLUS-LINE-HAM-ORT-24622.JPG

Wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige fietstassen die ook nog eens waterdicht zijn zou zomaar eens terecht kunnen komen bij de producten van ORTLIEB. Dit Duitse bedrijf viert in 2022 haar veertigjarige jubileum! Een mooi moment om stil te staan bij de waterdichte producten (vooral fietstassen) die zij op milieubewuste wijze op de markt brengen.

In 1982 werd ORTLIEB Sportartikel GmbH opgericht door Hartmut Ortlieb in Nuremberg, Duitsland. Na weer een verregende fietstocht besloot Hartmut om zelf een functionele, waterdichte fietstas te ontwerpen. Hij maakte de eerste tassen met de hand, gemaakt van vrachtwagenzeil, op de naaimachine van zijn moeder. Al snel spraken mensen Hartmut aan met de vraag of ze die functionele, waterdichte tassen ook konden krijgen. De naaimachine verplaatste van de woonkamer naar een garage in de achtertuin. ORTLIEB was geboren.

Waterdichte fietstassen

E-Commerce Produktfotografie

Wat is nou heerlijker dan lekker een dagje weg te gaan met de fiets? Genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft, onderweg picknicken en even heerlijk ontspannen. Tijdens zo’n dagje weg wil je natuurlijk je belangrijke spullen bij de hand hebben. Kies dan voor ORTLIEB, zij hebben voor elke fietser wat wils!

De Back-Roller Plus is gemaakt van slijtvast cordura, een duurzame begeleider op lange tochten. Doordat de Back-Roller Plus is uitgevoerd met een rolsluiting, zorgt deze klassieker ervoor dat je bagage veilig verpakt en optimaal beschermd op de eindbestemming aankomt. Dankzij het Quick-Lock2.1 systeem kun je de tassen snel en eenvoudig aan de fiets hangen of eraf halen. Verder zorgt een schouderband voor een optimaal draagcomfort wanneer je te voet bent. Deze klassieker is ideaal voor jouw volgende fietstocht!

Rugzak en fietstas in één!

Ga jij graag met de fiets naar werk? Dan is de Vario PS iets voor jou. Dankzij een innovatieve constructie kan de waterdichte Vario PS in enkele seconden van een fietstas in een rugzak worden veranderd. Aan de ene kant zit het Quick-Lock bevestigingssysteem, naar keuze QL2.1 of QL3.1, en aan de andere kant komen ergonomisch gevormde schouderbanden tevoorschijn. Een flap dekt de kant die niet gebruikt wordt af.

Ook handig: in het gewatteerde vak binnenin de tas kun je veilig je laptop opbergen en dankzij de praktische en beproefde rolsluiting is de inhoud van je tas snel toegankelijk. Het reflecterend garen in de schouderbanden zorgt voor meer zichtbaarheid in het verkeer. Deze waterdichte, hybride rugzak is vrij van PVC en wordt duurzaam in Duitsland geproduceerd.

ORTLIEB-VARIO-PS-HAM-ORT-23888.JPG

Meer weten?
Benieuwd naar de 2022 collectie of het merk ORTLIEB? Klik hier.

Categorieën