Routeplanner-app in 2013 klaar

Volgend jaar is de Fietsersbond Routeplanner-app is klaar. Zo kunnen fietsers onderweg snel en gemakkelijk fietsroutes plannen.
De Fietsersbond Routeplanner is een enorm succes. En dankzij de steun van energiebedrijf Eneco kan de Fietsersbond de planner nu vernieuwen, gebruiksvriendelijker maken, en een app maken voor smartphones en tablets.
Hugo van der Steenhoven, directeur van de Fietsersbond, tekende vandaag (23 oktober) een samenwerkingsovereenkomst met Eneco. ‘Met de kennis en het netwerk van actieve vrijwilligers van de Fietsersbond en de financiële en communicatieve ondersteuning van Eneco kunnen wij ons doel bereiken om de beste fietsrouteplanner van Nederland aan te blijven bieden’, zegt Van der Steenhoven.
Het energiebedrijf Eneco is enthousiast over de fietsrouteplanner. ´Eneco wil het gebruik van de fiets, als duurzame vorm van vervoer, op zowel recreatief en functioneel vlak blijven stimuleren en faciliteren. Wij zien de samenwerking met de Fietsersbond op de Routeplanner als een mooie concrete bijdrage om de keuze voor de fiets te vereenvoudigen´,  aldus Jeroen Overgoor van Eneco.

Categorieën