Download nu de app

Routeplanner Fietsersbond in Toertje app

Fietsapp Toertje voorbeeld

De Fietsersbond Routeplanner-app is opgegaan in de nieuwe fietsapp Toertje. De functionaliteiten van de Routeplanner-app vind je terug in Toertje. Geïnspireerd door het succes van wandel-app Ommetje, motiveert Toertje mensen om vaker voor de fiets te kiezen en zo ook voor een gezonder leven en een schonere wereld. “Pak de fiets, dan doe je iets!”

De app biedt voorgeplande routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk alle fietsknooppunten. Maar Toertje biedt meer dan alleen goede routes maken of het aanbieden van inspirerende routes: je wordt gestimuleerd om vaker de fiets te pakken. Fiets samen met vrienden en creëer je eigen club. Na elke afgelegde route ontvang je statistieken van je toertje, je behaalde mijlpalen en punten. Ook krijg je tips en weetjes van ambassadeurs Thijs Zonneveld en Marco te Brömmelstroet, én onze eigen TestKees! 

Lees hier meer over de overgang van de Routeplanner-app naar de app Toertje.

Download Toertje

Toertje is gratis te downloaden in Google Play en de App Store. Heb je de Fietsersbond Routeplanner app al? Deze app wordt geüpdatet naar Toertje als je de app opent en op de getoonde knop drukt. Of het gaat automatisch als je het zo op je telefoon hebt ingesteld. Probeer Toertje nu zelf en download de app voor iPhone en Android telefoons!

Waarom een nieuwe app?

De Fietsersbond Routeplanner is de beste fietsrouteplanner van Nederland, van fietsers voor fietsers. Dankzij de inzet en lokale kennis van honderden vrijwilligers ben jij altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen op jouw route. 

Onze Routeplanner is van onschatbare waarde voor onze leden, maar het is voor de Fietsersbond lastig en kostbaar om de techniek van de Routeplanner-app up-to-date te houden. De Fietsersbond is een samenwerking aangegaan met CanvasHeroes en BAM Infra om de Routeplanner in een app te blijven aanbieden en uit te breiden tot een completere fietsstimuleringsapp. Met een fietstoertje ben je goed bezig voor je eigen gezondheid, maar ook voor je omgeving. Met de app hopen we dat mensen vaker in beweging komen en voor de fiets kiezen. Lees meer.

We zijn benieuwd naar jullie mening. In de app Toertje kun je op de profielpagina je feedback delen onder het submenu ‘support’. Heb je tips specifiek over het Routeplanner gedeelte? Dan kun je jouw tip het beste e-mailen naar [email protected]. Alvast hartelijk bedankt!

Toertje app onderweg
Foto: Stephan de Goede

Fietsersbond Routeplanner website

De website van de Fietsersbond Routeplanner blijft zoals deze is. We hopen de website van de Fietsersbond Routeplanner in de toekomst te vernieuwen en te verbeteren.

Logo Toertje

Routeplanner Fietsersbond in Toertje app

Bekijk de meest gestelde vragen over de fietsapp Toertje en de Fietsersbond Routeplanner. Lees meer

frp_nieuwlogo

Fietsersbond Routeplanner

De Fietsersbond Routeplanner is de meest complete fietsrouteplanner van Nederland. Lees meer

Categorieën