Speciale fietsrouteplanner voor de Tour

Plan je route naar de Tour de France in Utrecht met de speciale Tourrouteplanner van de Fietsersbond en Conclusion

Tour-routeplanner

Nog even en de straten van Utrecht kleuren geel. Begin juli razen de beste wielrenners ter wereld onder de Domtoren door. Wil je weten hoe je rondom de start van de Tour de France het snelst naar het parcours komt? Of wil je de Tour juist ontwijken? Maak dan gebruik van de speciale Tourrouteplanner van de Fietsersbond, Le Tour Utrecht en Conclusion. Deze planner vertelt niet alleen de beste route, hij leidt je ook naar een parkeerplek voor je fiets en houdt rekening met drukte en wegafzettingen. Zo kom je als fietser of bewoner van Utrecht niet voor onaangename verrassingen te staan. De tourplanner vind je op letourutrecht.fietsersbond.nl en is ook op je mobiele telefoon te gebruiken.

28.000 extra fietsparkeerplekken
Vanuit de regio ben je op de fiets het snelst op je bestemming. De routeplanner leidt je naar de tijdelijke 20 fietsenstallingen die door de Fietsersbond, Conclusion en de Utrechtse Tourorganisatie zijn gecreëerd. Stal je fiets op één van de 28.000 extra plekken en je loopt gemakkelijk naar het parcours om de Tour live te zien! Voor je racefiets zijn er speciale bewaakte fietsenstallingen beschikbaar, hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd.

Win een fiets!
De Fietsersbond en Conclusion stimuleren toeschouwers van de Tour om met de fiets te komen. Tweet een foto van jou en je fiets bij de stalling met #mijntourplanner, dan maak je kans op een echte Utrechtse Beixo fiets. De uitslag wordt in de eerstvolgende Fietsflits, de nieuwsbrief van de Fietsersbond, bekend gemaakt. Schrijf je in voor de Fietsflits via www.fietsersbond.nl/fietsflits.

Wil je meer weten? www.fietsersbond.nl/letourutrecht

Lees ook het artikel op de site van de Vogelvrije Fietser.

 

 

 

Categorieën