Te droog voor regenkledingtest

We moeten helaas de uitslagen van de Grote Regenkledingtest uitstellen. Het wordt niet januari, maar april. Ondanks de bereidheid van veel testers om bij elk buitje naar buiten  te snellen, kunnen ze nog niet genoeg zeggen over hun regenkleding. 

Januari dit jaar kondigden we een regenkledingtest aan. We hoopten die januari 2017 te kunnen presenteren. Maar wat blijkt? Het regent te weinig! Zoals we hadden kunnen weten van de site Het regentbijnanooit.nl

Honderden mensen meldden zich na een oproep in ons ledenblad als testers van regenkleding. Van fietsende fotografen, zwembadspecialisten tot postbodes en wijkverpleegkundigen die alles met de fiets deden. Halverweg het jaar kregen een twinitigtal geselecteerde mensen hun eerste setje opgestuurd, maar het heeft dit jaar zo erbarmelijk weinig geregend (zo denken wij er inmiddels over) dat onze regenkledingtesters nog niet goed kunnen zeggen welke regenkleding het beste is. Hopelijk giet het begin 2017 lekker veel zodat we in het aprilnummer van de Vogelvrije Fietser met goede resultaten naar buiten kunnen komen.
Als troost hebben we voor het januarinummer wel de boncho laten testen door ons testpanel. 

Categorieën