Testers gezocht: Woon-werkfietsen

Test mee op 21 maart a.s.

Donderdag 21 maart gaat de Fietsersbond een aantal ‘onderhoudsvrije’ sportieve woon-werkfietsen testen. We zoeken fietsers die het leuk vinden om deze fietsen een dagje uit te proberen en te beoordelen.

Wat moet je weten?

We hebben fietsen van Cortina, BSP, Gazelle, Batavus Pegasus en Koga. Het zijn fietsen met naafversnelling (bijna allemaal nexus8), naafdynamo, semi sportieve zit, geen extra vering en de meeste hebben een gates tandriem.

Waar: In Utrecht op het kantoor van de Fietsersbond (Nicolaas Beetstraat 2a)
Tijd: We beginnen rond 9.30 uur en stoppen rond 16.00 uur. We zorgen voor lunch. Reiskosten worden vergoed.
Voorwaarde deelname: Je bent tussen de 1,70m en 1,85m lang (we hebben maar 1 maat fiets) en het liefst dat je een woon-werkfietser bent die dagelijks zo’n 8 à 15 km enkele reis fietst of dat van plan is te gaan doen en daarvoor een goede fiets zoekt.

De resultaten van de test zullen gepubliceerd worden op 20 april in de fietsspecial van de Telegraaf en op onze website. Voorwaarde voor deelname is ook dat je bereid bent om gefotografeerd en gefilmd te worden.

Categorieën

IMG_20190221_200519

Carmen Meijer

Campagnemedewerker

De fiets brengt mij iedere dag weer waar ik moet zijn. Ze laat mij met een andere blik naar de wereld kijken. Ik fiets met veel plezier en wil mijn fietsgeluk bij de Fietsersbond overdragen door het bedenken van campagnes en de inzet van communicatie.