Testers gezocht: Woon-werkfietsen

Test mee op 21 maart a.s.

Donderdag 21 maart gaat de Fietsersbond een aantal ‘onderhoudsvrije’ sportieve woon-werkfietsen testen. We zoeken fietsers die het leuk vinden om deze fietsen een dagje uit te proberen en te beoordelen.

Wat moet je weten?

We hebben fietsen van Cortina, BSP, Gazelle, Batavus Pegasus en Koga. Het zijn fietsen met naafversnelling (bijna allemaal nexus8), naafdynamo, semi sportieve zit, geen extra vering en de meeste hebben een gates tandriem.

Waar: In Utrecht op het kantoor van de Fietsersbond (Nicolaas Beetstraat 2a)
Tijd: We beginnen rond 9.30 uur en stoppen rond 16.00 uur. We zorgen voor lunch. Reiskosten worden vergoed.
Voorwaarde deelname: Je bent tussen de 1,70m en 1,85m lang (we hebben maar 1 maat fiets) en het liefst dat je een woon-werkfietser bent die dagelijks zo’n 8 à 15 km enkele reis fietst of dat van plan is te gaan doen en daarvoor een goede fiets zoekt.

De resultaten van de test zullen gepubliceerd worden op 20 april in de fietsspecial van de Telegraaf en op onze website. Voorwaarde voor deelname is ook dat je bereid bent om gefotografeerd en gefilmd te worden.

Categorieën

Carmen2

Carmen Meijer

Project- en campagnemanager

Als ik met de zon in mijn gezicht op de fiets zit en verschillende soorten fietsers mij laten glimlachen, ben ik er trots op dat ik mij mag inzetten voor de mens en maatschappij: dat is voor mij het ultieme fietsgeluk. Dit geluk wil ik graag overdragen aan een jongere doelgroep. Met als doel dat fietsen als meer dan ‘normaal’ wordt ervaren. Ik sta aan het startpunt van nieuwe campagnes en ben betrokken tot we samen het eindpunt hebben behaald!