TestKees

TestKees bij Kassa over Stella e-bikes

E-bikefabrikant Stella uit het Gelderse Nunspeet adverteert vaak in de Nederlandse media met ogenschijnlijk hoge en tijdelijke kortingen. Consumentenprogramma Kassa (VARA, NPO 1) ging op onderzoek uit en sprak TestKees hierover.

TestKees bij Kassa

Aanbieding van Stella?

De advertenties van Stella suggereren dat je slechts beperkte tijd hebt om van de aanbieding gebruik te maken. Wie niet snel reageert zou honderden euro’s meer moeten betalen. Onderzoek van Kassa toont aan dat deze tijd feitelijk onbeperkt is, omdat de actie steeds wordt verlengd.

TestKees, betrouwbaar en onafhankelijk

TestKees test (elektrische) fietsen en alles wat daarmee samenhangt. Help mee om ook in de toekomst onafhankelijke en betrouwbare testen mogelijk te maken.

Ja, ik help mee!

Verkoopmethoden van Stella

Volgens TestKees is het waarschijnlijk dat de lagere prijs van de Stella-fietsen de daadwerkelijke prijs is. “Als je kijkt naar de fiets van €2199, dan is dat aan de dure kant voor zo’n type fiets. De kortingsprijs van €1899 ligt veel dichter bij de daadwerkelijke waarde.” Ook zet Kees zijn vraagtekens bij de verkoopmethoden van Stella. “Ze willen graag langskomen met een auto met testfietsen, en als zo’n verkoper bij je thuis is, dan is het heel moeilijk nee zeggen.”

Kijk de uitzending terug

Categorieën