Advertorial

Tracefy GPS tracker voor E-Bikes

Ondersteunend-Beeld-2

De Nederlandse e-bike markt is de laatste jaren stevig gegroeid. In 2020 zijn er maar liefst 547.000 e-bikes verkocht, een significante toename ten opzichte van de jaren daarvoor. Behalve dat, steeg ook de aankoopprijs met 10%. Veel indrukwekkender nog, is de stijging van het aantal diefstallen. In 2020 is er 18.032 keer aangifte gedaan van e-bike diefstal, een toename van maar liefst 37%!

Gelukkig kun je als eigenaar van een e-bike ook erg goed preventieve maatregelen nemen tegen diefstal. Zo kun je een extra stevig slot gebruiken, maar veel effectiever is de keuze voor een GPS tracker van Tracefy. E-Bikes voorzien van een GPS tracker worden in 90% van de gevallen teruggevonden, waar dit bij fietsen zonder GPS tracker in slechts 5% van de gevallen voorkomt.

In de app van Tracefy kun je jouw e-bike digitaal ‘op slot’ zetten. Hierdoor krijg je een melding als jouw fiets verplaatst wordt zonder dat jij hiervan op de hoogte bent. Wordt jouw fiets onverhoopt toch gestolen, dan kun je met één druk op de knop onze opsporingsdienst inschakelen om zo jouw fiets terug te vinden.

De GPS tracker van Tracefy is verbonden met de voeding van de e-bike én voorzien van een eigen batterij. Mocht de e-bike gestolen worden zonder dat de accu is aangesloten, dan zal de GPS tracker nog steeds zijn werk doen.

Tracefy biedt naast anti-diefstal nog vele andere functionaliteiten in de Tracefy-app. Eigenlijk is het een fietscomputer die altijd aan staat en alle gemaakte ritten bewaard. Deze data kun je overzichtelijk bekijken in de app. Rapporten en kaartweergave met gereden routes zorgen voor nog meer fietsplezier!

Hoofdbeeld-Tracefyx

Tracefy is een jong tech bedrijf met een team enthousiaste professionals. In onze thuisbasis – een voormalige staalfabriek aan de rand van het historische centrum van Delft – werken we aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Want technisch is er altijd nog meer mogelijk en wij zoeken de grenzen daarin graag op!

Behalve onze liefde voor innovatie, techniek en koek bij de koffie hebben we meer gemeen: we zijn gedreven om bestaande oplossingen voor mobiliteit te verbeteren. En daarin laten we zien dat werken aan bereikbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit van de leefomgeving heel prima samen gaan met het realiseren van eenvoudig en gemak voor de mens.

Categorieën