Twitterfiets te gast op Duurzaamheidscafé Dordrecht

Woensdag 2 februari wordt in Weizigt het tweede Dordtse Duurzaamheidscafé gehouden. Het programma begint om 20.00 uur met presentatie van Dordtse duurzame parels. Dit keer gaat het om concrete projecten en plannen rond bouwen, wonen en energie; natuur, voeding en gezondheid. Ook komen initiatieven aan bod die spelen rond verkeer, water en ruimtelijke ontwikkeling en politiek, organisaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Fietsersbond Drechtsteden komt langs met de Twitterfiets, een opvallende oranje fiets, die wordt uitgeleend aan mensen die actief zijn op Twitter. Afdelingsvoorzitter William Nederpelt doet verslag van zijn belevenissen met en op de fiets in Dordrecht en omstreken. Zoals de naam Twitterfiets al doet vermoeden, doet hij ook verslag via zijn twitteraccount @wnederpelt.

Vervolgens is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. En er is een vraag- en aanbodmuur. De presentatie van de avond is in handen van de journalisten Hans Berrevoets en Conny Taheij. Na de presentatie krijgen de cafébezoekers een kijkje achter de schermen in de nieuwe stadsboerderij – een inspiratiebron van duurzaamheid.

Bekijk hier een verslag over de TWitterfiets op RTV Dordrecht.

Meer informatie over het duurzaamheidscafë en de Twitterfiets.

Categorieën