Fietsen stallen in Utrecht

Vogelvrije Fietser

De Vogelvrije Fietser is het tijdschrift voor onze leden met fietstips, onafhankelijke tests, fietstrends, leuke routes, gadgets en achtergrondverhalen over ons werk. Als lid krijg je sowieso vier keer per jaar dit magazine met inspirerende verhalen en praktische informatie voor fietsers.

vvfheader

Word lid van de Fietsersbond en ontvang automatisch vier keer per jaar de Vogelvrije Fietser!

Adverteren of ledenvoordeel aanbieden

De Vogelvrije Fietser bereikt de 32.000 leden van de Fietsersbond. De lezers beschouwen de Vogelvrije Fietser als hun lijfblad en vertrouwen op de inhoud van de artikelen. Zij besteden veel meer geld aan fietsproducten dan gemiddeld. Door recent lezersonderzoek in 2019 hebben wij nieuwe inzichten gekregen waardoor wij weten wat er speelt onder onze lezers. Hierdoor kiezen we voor content en adverteerders die het beste bij de wensen van onze lezers aansluiten.

Het is als adverteerder mogelijk om te adverteren in 1, 2, 3 of 4 edities. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende formaten advertenties. De tariefkaart is hieronder te downloaden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carmen Meijer via [email protected].

Fietsvoordeel voor leden
Wij bieden elk kwartaal fietsvoordelen aan, aan onze leden. Een fietsvoordeel kan bestaan uit een korting op een specifiek product of een algemene korting op een webshop. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een ledenvoordeel een heel jaar op de website te plaatsen. Ik vertel u graag meer over onze bezoekcijfers, mogelijkheden en bijkomende vergoeding. U kunt contact opnemen met Carmen Meijer via [email protected].

pdf ⋅ 874 KB

Tariefkaart Fietsersbond 2021

Download