Vouwmand voor in de stalling

Een fiets met een gewoon kratje kun je lastig kwijt in een volle stalling. ‘De Yepp Cargo lost dit probleem op’, zegt TestKees.

TestKees: ‘Als je de twee helften naar elkaar toevouwt, is het mandje nog maar vijftien centimeter breed. De mandjes worden geleverd in een harde en een zachte variant met vier verschillende materialen. Ze kunnen op een standaard voordrager gemonteerd worden. Maar Yepp verkoopt ook bijpassende extra smalle voordragers. De mandjes maken een degelijke indruk, zien er fraai uit en vouwen gaat simpel. Montage met de speciale drager is eenvoudig. Ze kunnen er niet zo afgepakt worden. Minpunt is wel dat ze met maximaal vijf kilo belast mogen worden. De mand kost 59,95 euro en de speciale drager 19,95 euro.’

Yepp besloot het krat aan de stalling aan te passen. Maar je kunt natuurlijk ook het rek aan de kratten aanpassen. Lees meer over de Bokero.

Categorieën

paasei 5-2

Kees Bakker

Consumentenvoorlichter (TestKees)

TestKees test bij de Fietsersbond bijna alle fietsgerelateerde producten die er te vinden zijn.

Michiel Slütter, crossmdia

Michiel Slütter

Hoofdredacteur van 2004 tot 2022

De fiets is zo vanzelfsprekend dat bijna vergeten wordt hoe bijzonder het is dat er zoveel wordt gefietst. Ik doe verslag van alles wat met fietsen en onze fietscultuur te maken heeft. Voor de Fietsersbond ben ik als hoofdredacteur crossmedia eindverantwoordelijk voor fietsersbond.nl en ons magazine de Vogelvrije Fietser. Daarnaast freelance content creator en journalist.