We gaan weer stemmen!

Stem op 9 oktober op jouw Fietsstad 2020

landkaart incl logos klein

Op woensdag 9 oktober mogen we weer naar de stembussen. Nu alweer? Zeker! Namelijk naar de stembus om je mening over de Fietsstad 2020 te geven!

De verkiezingskoorts loopt hoog op. De allergrootste opkomst zien we tot nu toe in de gemeente Enschede, maar lukt het gemeente Leusden om erover heen te gaan? Niet alleen Leusden, maar de hele top 5 komt dichtbij. Wil je weten hoeveel stemmen jouw gemeente al heeft? Bekijk het hier.

Er kan nog van alles gebeuren, want jij bepaalt!

Maurice de Hond over de verkiezingen

Bron: youtu.be

Breng je stem uit en maak een testrit op een e-bike

Op 9 oktober kan iedereen uit heel Nederland zijn of haar stem uitbrengen op vijf locaties in Nederland. Namelijk in Groningen, Amersfoort, Waalwijk, Den Haag en Lelystad. Waarom hier? Vier van deze stemlokalen zijn gevestigd in Gazelle Experience Centers. Hier kun jij je stem uitbrengen en een testrit maken op een e-bike. Niet genoeg aan één rit over het testparcours? Geniet dan van de unieke mogelijkheid om de fiets een week of maand mee naar huis te nemen.

Waar je in Lelystad precies kunt stemmen wordt later bekend.

Voor het eerst: breng ook online je stem uit!

Ben je niet in de gelegenheid om op 9 oktober je stem uit te brengen bij een van de vijf fysieke stemlocaties? Geen zorgen! Tot en met 31 oktober breng je hieronder direct je stem uit.

Categorieën

Carmen Meijer – Studio Qasa-43

Carmen Meijer

Project- en campagnemanager

Als ik met de zon in mijn gezicht op de fiets zit en verschillende soorten fietsers mij laten glimlachen, ben ik er trots op dat ik mij mag inzetten voor de mens en maatschappij: dat is voor mij het ultieme fietsgeluk. Dit geluk wil ik graag overdragen aan een jongere doelgroep. Met als doel dat fietsen als meer dan ‘normaal’ wordt ervaren. Ik sta aan het startpunt van nieuwe campagnes en ben betrokken tot we samen het eindpunt hebben behaald!