We gaan weer stemmen!

Stem op 9 oktober op jouw Fietsstad 2020

landkaart incl logos klein

Op woensdag 9 oktober mogen we weer naar de stembussen. Nu alweer? Zeker! Namelijk naar de stembus om je mening over de Fietsstad 2020 te geven!

De verkiezingskoorts loopt hoog op. De allergrootste opkomst zien we tot nu toe in de gemeente Enschede, maar lukt het gemeente Leusden om erover heen te gaan? Niet alleen Leusden, maar de hele top 5 komt dichtbij. Wil je weten hoeveel stemmen jouw gemeente al heeft? Bekijk het hier.

Er kan nog van alles gebeuren, want jij bepaalt!

Maurice de Hond over de verkiezingen

Bron: youtu.be

Breng je stem uit en maak een testrit op een e-bike

Op 9 oktober kan iedereen uit heel Nederland zijn of haar stem uitbrengen op vijf locaties in Nederland. Namelijk in Groningen, Amersfoort, Waalwijk, Den Haag en Lelystad. Waarom hier? Vier van deze stemlokalen zijn gevestigd in Gazelle Experience Centers. Hier kun jij je stem uitbrengen en een testrit maken op een e-bike. Niet genoeg aan één rit over het testparcours? Geniet dan van de unieke mogelijkheid om de fiets een week of maand mee naar huis te nemen.

Waar je in Lelystad precies kunt stemmen wordt later bekend.

Voor het eerst: breng ook online je stem uit!

Ben je niet in de gelegenheid om op 9 oktober je stem uit te brengen bij een van de vijf fysieke stemlocaties? Geen zorgen! Tot en met 31 oktober breng je hieronder direct je stem uit.

Categorieën

IMG_20190221_200519

Carmen Meijer

Campagnemedewerker

De fiets brengt mij iedere dag weer waar ik moet zijn. Ze laat mij met een andere blik naar de wereld kijken. Ik fiets met veel plezier en wil mijn fietsgeluk bij de Fietsersbond overdragen door het bedenken van campagnes en de inzet van communicatie.