Wij willen een stevig klimaatakkoord! Beat the Heat NOW!

Geef jij om het klimaat en deze wereld? Kom dan op 12 december naar Beat the Heat Now! in de Jaarbeurs Utrecht. Op deze dag komen wereldwijd mensen samen om de regeringsleiders te laten zien dat er genoeg is gesproken over klimaatverandering: het is nu tijd voor daden! Het is nog niet te laat: Kopenhagen moet slagen!

Tijdens dit grote Nederlandse klimaatevenement roepen we samen onze regeringsleiders op om met echte oplossingen voor het klimaatprobleem te komen! Hoe meer mensen, hoe duidelijker de boodschap. Kom ook en bestel nu je kaartje!

Boris, Kasper van Kooten, minister Cramer, Marc Cornelissen, de band Alderliefste, Anna Drijver, bisschop de Korte, Funda Mujde, Harm Edens, Nabil en Fouradi, Daniel Boissevain, Do, Caro Emerald, Antonie Kamerling, Agnes Jongerius, de mannen van Draadstaal, burgemeesters Aleid Wolfsen en Ahmed Aboutaleb, de 3J’s, Ruud de Wild, Gijs Staverman, Candy Dulfer en vele, vele anderen treden op en roepen ‘Beat The Heat Now!’. Zie voor het programma www.beattheheatnow.nl

Springen!
Kasper van Kooten schreef het speciale lied ‘Voel je de hitte’. Met duizenden mensen samen gaan we in de Jaarbeurs massaal springen tegen de hitte op dit lied van Kasper van Kooten. De clip (met de Groove Kings en Anna Drijver!) is binnenkort te zien via you tube en de single is te downloaden de via I-tunes.  Zanger Boris maakte een speciale bewerking van z’n song ‘One world’ voor Beat The Heat Now! Check you tube, klik op http://3.ly/oneworld

KopenhagenExpress

Terwijl in de Jaarbeurs straks de klanken van Boris finale-lied ‘One world’  zachtjes wegsterven vertrekt om 21.00 uur vanaf Utrecht CS de KopenhagenExpress naar de klimaattop. Aan boord 150 prominente gasten, onder wie: Minister Cramer, kamerleden, Europarlementariers, journalisten, jongeren en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties, waaronder vertegenwoordigers van de Fietsersbond.

Deze trein zal de langst rijdende petitie ooit worden, want is volgeplakt met persoonlijke boodschappen van het Nederlandse publiek aan de regeringsleiders. Laat nu jouw boodschap achter op www.beattheheatnow.nl, dan brengen we die ook naar Kopenhagen!

Laat zien dat je geeft om deze wereld! Kom ook! Bestel nu je kaarten via www.beattheheatnow.nl voor dit fantastische evenement!

Zaterdag 12 december van 17.00 – 22.00 uur, Jaarbeurs Utrecht, toegang 5 euro.

Download de brief van Pieter Winsemius, woordvoerder KopenhagenCoalitie, waar ook de Fietsersbond zich bij heeft aangesloten
 
 

Categorieën