Win Elke dag een lach

Deze week was de presentatie van het boek Elke dag een lach. Een vrolijk makend boek over honden op de bagagedrager, in krat of bak. En zelfs honden onder de arm of in een gewone fietstas. De Vogelvrije Fietser geeft vijf boeken weg voor de inzender van de mooiste of leukste foto van een hond op de fiets. Met verhaal graag. 

Elke dag een lach werd gemaakt op initiatief van uitgeefster Esther Brandt van Gibbon uitgeefagentschap. Want zij wordt erg vrolijk van honden op de fiets. Brandt vroeg fotograaf Thomas Schlijper een serie foto's te maken van honden op fietsen. En afgelopen week was het dan zover. Voor de presentatie van het boek fietste een optocht van honden – met bazen, dat wel – naar de Dam om daar te poseren voor hordes toeristen en persfotografen. De meeste honden waren kleiner, maar de labradoodle van de uitgever reed vorstelijk mee in een bakfiets waar ook nog twee kinderen en een teckel inpasten. 

Win Elke dag een lach – met jouw eigen foto op een stoffen omslag – door voor 30 september een mooie/leuke foto van jouw hond in te sturen naar [email protected]. Liefst met vermelding van naam en leeftijd van de hond. En antwoord op de vragen: Zit hij vaak op de fiets en vindt hij dat leuk? 

 

Categorieën