Fietsersbond Routeplanner headers (2)

Download nu de Routeplanner-app

De beste fietsrouteplanner van Nederland heeft nu ook de beste app. Met trots presenteren we onze Routeplanner-app. Download hier de app voor iPhone en Android telefoons!

 

Download hier de Routeplanner-app voor je iPhone!

Download hier de gratis Routeplanner-app voor je iPhone!

 

Download hier de gratis Routeplanner-app voor je Android telefoon!

 

De app van de Fietsersbond Routeplanner is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt heel veel mogelijkheden om fietsroutes te personaliseren. Rustig en groen of levendig en stads, recreatief of juist de allersnelste route, via bankjes of zonder veerponten, de Fietsersbond Routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute volgens jouw wensen. De app biedt voorgeplande routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk alle fietsknooppunten. Ervaar hem nu zelf!

 

 

Om onze Routeplanner te kunnen blijven verbeteren en nieuwe functies toe te kunnen voegen, is de steun van onze leden en vrijwilligers onmisbaar. Als jij het ook belangrijk vindt dat je prettig kunt fietsen en als je wil blijven genieten van de vele mogelijkheden van onze Routeplanner, dan nodigen we je uit om lid te worden. Dat kan al vanaf € 2,75 per maand. Ook is het mogelijk om een eenmalige donatie te doen om de Routeplanner te verbeteren!