Fietsersbond Routeplanner header

Fietsersbond Routeplanner

De Fietsersbond Routeplanner is de meest complete fietsrouteplanner van Nederland. Plan snel van A naar B of juist een mooie route in de natuur. De Fietsersbond Routeplanner is online beschikbaar als website én is te vinden in de nieuwe app Toertje voor iOS en Android.

Fietsersbond Routeplanner website

De Fietsersbond Routeplanner is de meest complete fietsrouteplanner van Nederland. De routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute van A naar B of een rondje volgens jouw wensen. Ga jij voor rustig en groen of levendig en stads? Kies je voor recreatief of juist de allersnelste route, via bankjes of zonder veerponten? Ook kun je speciale routes plannen voor racefietsen en e-bikes.

Fietsersbond Routeplanner in Toertje-app

App Toertje – Plan je route met de Fietsersbond Routeplanner

Naast de webversie is de Fietsersbond Routeplanner ook terug te vinden in de nieuwe fietsapp Toertje. De app Toertje stimuleert je om vaker voor de fiets te kiezen. De app biedt ook voorgeplande routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk alle fietsknooppunten. Lees hier meer over de overgang van de Routeplanner-app naar de app Toertje.

Probeer Toertje nu zelf en d
ownload de app voor iPhone en Android telefoons!

Download hier de Routeplanner-app voor je iPhone!

Download hier de gratis Toertje-app voor je iPhone!

 

Download hier de gratis Toertje-app voor je Android telefoon!

Steun de Fietsersbond

Om de Fietsersbond Routeplanner te kunnen blijven verbeteren en nieuwe functies toe te kunnen voegen, is de steun van onze leden en vrijwilligers onmisbaar. Als jij het ook belangrijk vindt dat je prettig kunt fietsen en als je wil blijven genieten van de vele mogelijkheden van onze Routeplanner, dan nodigen we je uit om lid te worden. Dat kan al vanaf € 2,75 per maand. Ook is het mogelijk om een eenmalige donatie te doen om de Routeplanner te verbeteren!