thomas-park-bS5Zx7aIA9Q-unsplash

Voor ieder kind een fiets!

Voor ieder kind een fiets!

Dit najaar 100 kinderen op de fiets naar school? Wie helpt mee?

In Fietsstad Utrecht wonen verrassend veel mensen die geen eigen fiets kunnen betalen. Zeker voor kinderen is dat een groot probleem. Want wie fietst is onafhankelijker, gezonder en kan veel kosten besparen op vervoer. De Fietsersbond Utrecht en Heel Overvecht Fietst starten daarom een actie nog dit jaar 100 kinderen aan een fiets te helpen. Als in de komende maanden 400 Utrechters 25 euro doneren, dan kunnen dit najaar nog 100 kinderen op de fiets naar school. Kun je geen 25 euro missen, dan is iedere bijdrage natuurlijk welkom.

Wil je een fiets doneren? Dat kan op twee manieren:
  1. Mail naar [email protected] wat voor fiets je wilt doneren en liefst ook met foto erbij. Wij nemen dan contact op en maken een afspraak voor het inleveren van deze fiets.
  2. Zaterdag 26 juni kunnen fietsen worden ingeleverd. Bij de Fietshub Overvecht (Schooneggendreef 27) is op die dag tussen 10.00 uur en 18.00 uur de mogelijkheid om jouw fiets in te leveren. Vooraf een mail sturen naar [email protected] is niet verplicht, maar wordt erg gewaardeerd zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal fietsen.
Met deze actie krijgt jouw ongebruikte fiets een mooie, nieuwe en circulaire bestemming!
Zo laten we zoveel mogelijk mensen op een goede fiets fietsen met als doel dat uiteindelijk Heel Overvecht Fietst!

Donatie Voor ieder kind een fiets

Privacy(Vereist)