header_boeklezen

Vriend van de Fietsersbond: Falco

falco_landscape

Falco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van fietsenrekken, overkappingen, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en produceren van “fietsparkeersystemen” komt best nog wat kijken. De grote verscheidenheid van fietsen en de snelheid waarmee nieuwe modellen gelanceerd worden is niet eenvoudig bij te houden. Door vriend van de Fietsersbond te zijn hopen wij nog meer input te ontvangen van de belangrijkste gebruiker van fietsrekken en klemmen; de fietser! En via die praktische informatie de systemen nog beter af te stemmen op de wensen van de gebruiker die zijn/haar fiets wel ordelijk en veilig wil stallen!

Vanuit Falco willen we graag onze ervaringen en kennis die we opdoen in het buitenland delen met de Fietsersbond. Want ook daar zit men niet stil maar wordt op allerlei punten een andere insteek gekozen, en deze insteek is niet per definitie fout. Sterker, de fouten die hier gemaakt zijn slaan zij over en zijn ze soms al verder dan wij in Nederland.

fietsenchaos Academieplein

Fietsparkeren

Het is belangrijk dat er voldoende ruimte is om je fiets veilig te stallen. Lees meer

Vrouw op fiets op de Zuidas

Steunen als bedrijfspartner, met Vrienden van de Fietsersbond

Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe? Word Vriend van de Fietsersbond! Lees meer