header-duinpad

Vriend van de Fietsersbond: Falco

Falco logo

Falco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van fietsenrekken, overkappingen, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen. Met een modern machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en produceren van “fietsparkeersystemen” komt best nog wat kijken. De grote verscheidenheid van fietsen en de snelheid waarmee nieuwe modellen gelanceerd worden is niet eenvoudig bij te houden. Door vriend van de Fietsersbond te zijn hopen ze nog meer input te ontvangen van de belangrijkste gebruiker van fietsrekken en klemmen; de fietser! Zo kunnen ze via die praktische informatie de systemen nog beter afstemmen op de wensen van de gebruiker die zijn/haar fiets wel ordelijk en veilig wil stallen!

Falco wil graag hun ervaringen en kennis die ze opdoen in het buitenland delen met de Fietsersbond. Want ook in het buitenland zit men niet stil. Er wordt soms een andere insteek gekozen, maar de insteek is niet per definitie fout. Sterker, de fouten die hier gemaakt zijn slaan zij over en zo zijn ze in het buitenland soms al verder dan wij in Nederland.

fietsenchaos Academieplein

Fietsparkeren

Het is belangrijk dat er voldoende ruimte is om je fiets veilig te stallen. Lees meer

Vrouw op fiets op de Zuidas

Steunen als bedrijfspartner, met Vrienden van de Fietsersbond

Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe? Word Vriend van de Fietsersbond! Lees meer