Ledenvoordeel

Als lid van de Fietsersbond steun je niet alleen onze vereniging, maar geniet je zelf ook van een aantal exclusieve voordelen. Zo ontvang je elk kwartaal ons magazine boordevol informatie over fietsen en fietsers. Ook krijg je korting op vele producten en diensten. Bekijk hieronder jouw voordeel als lid van de Fietsersbond!

Nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer direct van alle voordelen van het lidmaatschap! Je bent al lid vanaf €2,17 per maand.

Steun de Fietsersbond

De leden van de Fietsersbond ontvangen 10% korting op geselecteerde bidonhouders, onmisbaar met zomerse fietstochten! Om van de korting gebruik te maken, voert u de volgende kortingscode in: FBBH10.

Heerlijk fietsen of wandelen en 2 overnachtingen in een 3 of 4-sterren hotel in Nederland. Geniet van een paar heerlijke dagen weg! Boek nu onderstaand arrangement voor slechts € 75,- p.p.

Kok Fietsen heeft voor iedereen een passend slot, van kindersloten tot beugelsloten en kettingen.

Beach Resort Makkum in Friesland heeft alles in huis voor een fijn weekend, midweek of een langere vakantie.

Je krijgt voor € 29,95 een kistje met een witte en een rode Dourowijn van Gestolen Fiets in bijpassende houten kist met gestolen-fietslogo, een sommeliersmes én een tegoedbon van €5.

Speciaal voor lezers van VogelVrijeFietser 10% korting op een selectie fietsen en e-bikes bij Fietsenwinkel.nl!

Elk kwartaal de Vogelvrije Fietser, boordevol interessante en praktische informatie voor fietsers.

Naast omafietsen, kinderfietsen en herenfiets vind je bij ons ook beach cruisers (je weet wel die populaire zomerse fietsen), bakfietsen, loopfietsen, eenwielers en nog veel meer.

Heerlijk fietsen of wandelen en 2 overnachtingen in een 3 of 4-sterren hotel in Nederland.

Landelijk gelegen aan de rivier de Vecht, in het hart van het Vechtdal, vindt u het sfeervolle Hotel en Boerderij Restaurant De Gloepe. Het restaurant is gevestigd in een prachtige boerderij van een eeuw oud en al jaren een begrip in de omgeving.

Is het tijd voor geluk? Kom dan fietsen langs de Klavertje-Vier-route op de Veluwe. De Veluwe is een heerlijk fietsgebied. U fietst van hotel naar hotel, terwijl uw bagage voor u wordt vervoerd.

Leporello bestaande uit serie fietstekeningen, waarvan deel oorspronkelijk getekend voor de Vogelvrije Fietser.

Op fietskaarten, gidsen en fietsvakantiematerialen die de Fietsvakantiewinkel aanbiedt in haar webshop.

Leden van de fietsersbond ontvangen bij Kathmandu Outdoor & Travel 15% korting op Stanley producten.

Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is uniek. Hier vindt u 1 van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa.

Leden van de Fietsersbond ontvangen 10% korting op deze hippe mutsen!

Begin mei is het zover, dan komt de Giro d’Italia door Arnhem! Fiets nu je eigen Giro Etappe met 10% korting.

Leden doen met korting mee aan Rond Uit Dordrecht!

Geniet van pittoreske vissersdorpjes als Marken, Edam en Volendam waar men op sommige speciale dagen nog in de traditionele klederdracht loopt. En bewonder de bijzondere huizen van Broek in Waterland of De Rijp vanaf het water. Op adem kom je bij een van de vele theetuinen. Ach, het is hier zo mooi…

n Nationaal Park De Biesbosch is van alles te beleven! Dit beschermde natuurgebied is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Spot één van de de vele watervogels, bewonder de rijk begroeide oevers of ga op zoek naar de bekendste bewoner van het gebied: de bever! U verblijft in het gezellige 3-sterren Hotel Port of Moerdijk.

Op vakantie of een dagje wegje in eigen land? Geen zin om te slepen met je eigen fiets? Bang voor schade aan je fiets tijdens vervoer?

In het land van Maas en Waal ligt Europees grootste tuininspiratiepark, De Tuinen van Appeltern. De 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied, de bloeiende borders en het grote plantenrijk bieden je veel inspiratie.

Op de rand van de gemeente Twenterand, dichtbij natuurgebied Engbertsdijksvenen en het Veenschap vindt u de Johanneshoeve. U kunt hier terecht voor een ontspannen verblijf en de lekkerste krentenwegge.

De eerste in het oog springende eigenschap van de sterkste fietskaarten is dat ze zijn gedrukt op bijna onverwoestbare kunststof (maar wel recyclebaar). Ze zijn bestand tegen weer en wind en blijven leesbaar op de vouwen.