Ledenvoordeel

Als lid van de Fietsersbond steun je niet alleen onze vereniging, maar geniet je zelf ook van een aantal exclusieve voordelen. Zo ontvang je elk kwartaal ons magazine boordevol informatie over fietsen en fietsers. Ook krijg je korting op vele producten en diensten. Bekijk hieronder jouw voordeel als lid van de Fietsersbond!

Nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer direct van alle voordelen van het lidmaatschap! Je bent al lid vanaf €2,17 per maand.

Steun de Fietsersbond

De leden van de Fietsersbond ontvangen 10% korting op geselecteerde bidonhouders, onmisbaar met zomerse fietstochten! Om van de korting gebruik te maken, voert u de volgende kortingscode in: FBBH10.

Kok Fietsen heeft voor iedereen een passend slot, van kindersloten tot beugelsloten en kettingen.

Beach Resort Makkum in Friesland heeft alles in huis voor een fijn weekend, midweek of een langere vakantie.

Je krijgt voor € 29,95 een kistje met een witte en een rode Dourowijn van Gestolen Fiets in bijpassende houten kist met gestolen-fietslogo, een sommeliersmes én een tegoedbon van €5.

Speciaal voor lezers van VogelVrijeFietser 10% korting op een selectie fietsen en e-bikes bij Fietsenwinkel.nl!

Elk kwartaal de Vogelvrije Fietser, boordevol interessante en praktische informatie voor fietsers.

Naast omafietsen, kinderfietsen en herenfiets vind je bij ons ook beach cruisers (je weet wel die populaire zomerse fietsen), bakfietsen, loopfietsen, eenwielers en nog veel meer.

Is het tijd voor geluk? Kom dan fietsen langs de Klavertje-Vier-route op de Veluwe. De Veluwe is een heerlijk fietsgebied. U fietst van hotel naar hotel, terwijl uw bagage voor u wordt vervoerd.

Leporello bestaande uit serie fietstekeningen, waarvan deel oorspronkelijk getekend voor de Vogelvrije Fietser.

Op fietskaarten, gidsen en fietsvakantiematerialen die de Fietsvakantiewinkel aanbiedt in haar webshop.

Leden van de Fietsersbond ontvangen 10% korting op deze hippe mutsen!

Op vakantie of een dagje wegje in eigen land? Geen zin om te slepen met je eigen fiets? Bang voor schade aan je fiets tijdens vervoer?

In het land van Maas en Waal ligt Europees grootste tuininspiratiepark, De Tuinen van Appeltern. De 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied, de bloeiende borders en het grote plantenrijk bieden je veel inspiratie.

De eerste in het oog springende eigenschap van de sterkste fietskaarten is dat ze zijn gedrukt op bijna onverwoestbare kunststof (maar wel recyclebaar). Ze zijn bestand tegen weer en wind en blijven leesbaar op de vouwen.

Ontvang 20% korting op het Axa defender slot bij Slotenspeciaalzaak.nl. De Axa Defender kwam als beste uit de ringslotentest van TestKees: “Dit slot maakt de beste indruk.”

U kent dat wel: een lekker hapje tussendoor tijdens het fietsen. Om het energiepeil weer even op niveau te brengen. Daar heeft het Nederlandse Soundies nu een heel mooi aanbod voor gemaakt. Soundies zijn lekkere tussendoortjes voor directe energie, maar tegelijkertijd een voedingssupplement voor lichaamsonderhoud. Er zijn twee smaken.

Het stond al geruime tijd op ons verlanglijstje: onze eigen fietskleding. Vol trots presenteren we het onze fietskledinglijn! Naast dat we erg blij zijn met het ontwerp zijn de items ook van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het maakt niet uit wat voor fiets je hebt of hoe lang de afstand ook is. Met deze kleding zit je altijd goed!

Op deze beurs vind je nog fietsen van het eerste uur als boneshakers, hoge bi’s en safety’s tot fietsen met het diamantframe zoals ze nu nog worden gebouwd. Voor de degenen die zelf sleutelen zijn er oude wielen, naven, kettingen, zadels, carbid- en olielampen, banden, frames ed. Daarnaast reclamematerialen zoals emailleborden, oude tijdschriften ed.