Ledenvoordeel

Als lid van de Fietsersbond steun je niet alleen onze vereniging, maar geniet je zelf ook van een aantal exclusieve voordelen. Zo ontvang je elk kwartaal ons magazine boordevol informatie over fietsen en fietsers. Ook krijg je korting op vele producten en diensten. Bekijk hieronder jouw voordeel als lid van de Fietsersbond!

Nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer direct van alle voordelen van het lidmaatschap! Je bent al lid vanaf €2,17 per maand.

Steun de Fietsersbond

De leden van de Fietsersbond ontvangen 10% korting op geselecteerde bidonhouders, onmisbaar met zomerse fietstochten! Om van de korting gebruik te maken, voert u de volgende kortingscode in: FBBH10.

Heerlijk fietsen of wandelen en 2 overnachtingen in een 3 of 4-sterren hotel in Nederland. Geniet van een paar heerlijke dagen weg! Boek nu onderstaand arrangement voor slechts € 75,- p.p.

15% korting op de Lowe Alpine dagrugzakken bij Kathmandu Outdoor & Travel

Op fietskaarten, gidsen en fietsvakantiematerialen die de Fietsvakantiewinkel aanbiedt in haar webshop.

Kok Fietsen heeft voor iedereen een passend slot, van kindersloten tot beugelsloten en kettingen.

Beach Resort Makkum in Friesland heeft alles in huis voor een fijn weekend, midweek of een langere vakantie.

Je krijgt voor € 29,95 een kistje met een witte en een rode Dourowijn van Gestolen Fiets in bijpassende houten kist met gestolen-fietslogo, een sommeliersmes én een tegoedbon van €5.

Speciaal voor lezers van VogelVrijeFietser 10% korting op een selectie fietsen en e-bikes bij Fietsenwinkel.nl!

Elk kwartaal de Vogelvrije Fietser, boordevol interessante en praktische informatie voor fietsers.

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni 2015 vindt de derde fietsvierdaagse van Rond Uit Dordrecht plaats. Leden van de Fietsersbond ontvangen 3 euro korting op het inschrijfgeld.

Naast omafietsen, kinderfietsen en herenfiets vind je bij ons ook beach cruisers (je weet wel die populaire zomerse fietsen), bakfietsen, loopfietsen, eenwielers en nog veel meer.

Verkent u de prachtige omgeving van Nijmegen? In dit gebied met heuvels, uitgestrekte bossen en polders kunt u heerlijk fietsen en wandelen! Nu een 3-daags hotelarrangement in Groesbeek, vanaf € 149,00 p.p.

Amersfoort Fietst arrangement speciaal voor leden van de fietsbond.

De Friese Elfsteden! U gaat eerst naar Leeuwarden, trotse hoofdstad van Fryslân. Ontdek monumenten, musea, de leukste winkeltjes. Daarna start u uw Elfstedentocht op twee wielen!

Heerlijk fietsen of wandelen en 2 overnachtingen in een 3 of 4-sterren hotel in Nederland.