Doortrappen

Doe mee en test een van onze Doortraproutes!

Aanmelden testen Doortraproutes Flevoland

Aanmelden testen Doortraproutes Flevoland

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om nieuwe Doortraproutes te testen in de provincie Flevoland. Van 19 tot en met 22 april staan testritten gepland in Zeewolde.

Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten. Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.  

Elke route kun je in een bepaalde periode fietsen, deze vind je hiernaast. We ontvangen jouw mening daarna graag binnen een dag. Daarna passen we de route waar nodig aan en wordt deze gepubliceerd.

De Doortraproutes worden gemaakt door de Fietsersbond in opdracht van de provincie Flevoland als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. We maken deze routes in navolging op de eerdere Doortraproutes die de Fietsersbond sinds het najaar van 2021 ontwikkelde.

Logo Doortrappen
doortraproutes-algemeen

Aanmelden als testfietser

Fijn dat je een route wil proberen! In april organiseren we in Flevoland testperiodes. Je kunt binnen de periode zelf bepalen wanneer je de route fietst en test. Je ontvangt uiterlijk 3 dagen voor de start van de genoemde testperiode de Doortraproute per email.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is je naam?

In welke gemeente wil je de route fietsen?

Je kunt je ook opgeven voor meerdere routes.
Flevoland*

Nog niet alle gemeenten waar we een Doortraproute voor gaan maken zijn bekend. Dit rijtje wordt aangevuld. Zodra de data van de testperiodes bekend zijn, zetten we deze bij de route.

Je ontvangt een link naar het digitale beoordelingsformulier, dat je snel en eenvoudig kunt invullen op jouw computer of smartphone.

Blijf op de hoogte
Mogen wij je nog eens benaderen over doortrapactiviteiten van de Fietsersbond?