Doortrappen

Doe mee en test een van onze Doortraproutes!

Aanmelden testen Doortraproutes Flevoland

Het is helaas op dit moment niet meer mogelijk om aan te melden voor de testdagen in Zeewolde. We hebben het maximaal aantal testers bereikt. Binnenkort komen er nieuwe locaties en data op deze pagina!

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om nieuwe Doortraproutes te testen in de provincie Flevoland. Van 19 tot en met 22 april staan testritten gepland in Zeewolde.

Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten. Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.  

Elke route kun je in een bepaalde periode fietsen, deze vind je hiernaast. We ontvangen jouw mening daarna graag binnen een dag. Daarna passen we de route waar nodig aan en wordt deze gepubliceerd.

De Doortraproutes worden gemaakt door de Fietsersbond in opdracht van de provincie Flevoland als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. We maken deze routes in navolging op de eerdere Doortraproutes die de Fietsersbond sinds het najaar van 2021 ontwikkelde.

Logo Doortrappen
doortraproutes-algemeen