header-stalling

Op deze pagina vind je informatie over de Fietsersbond Bonaire.

De Fietsersbond op Bonaire

Met trots introduceren wij, Celia Fernandes Pedra en Hans Evers, de Fietsersbond Bonaire.

Wij zetten ons in voor:

Veilige Infrastructuur: We streven naar veilige fietspaden om de wegen toegankelijk te maken voor fietsers en voetgangers, waardoor Bonaire een veiliger en vriendelijker eiland wordt.
Bewustwording: We creëren bewustwording over de voordelen van fietsen voor individuen en de gemeenschap. Door fietsen aan te moedigen, verminderen we niet alleen de CO2-uitstoot, maar bevorderen we ook de zelfstandigheid van de jeugd.
Samenwerking: We streven naar samenwerking met lokale overheden, scholen en bedrijven om gezamenlijk de infrastructuur te verbeteren en duurzame mobiliteit te bevorderen. We zitten aan tafel bij de landelijke overheid.

Laten we samen streven naar een Bonaire waar de fiets een symbool is van duurzaamheid, gezondheid en vrijheid. Sluit je aan en word lid van de Fietsersbond Bonaire voor een groener en veiliger eiland!
Je ontvangt een betaalverzoek per e-mail om je lidmaatschapsbijdrage te voldoen.

53247892973_c2ed294bb9_k
Oprichters Hans Evers en Celia Fernandes Pedra met Gilbert Isabella voorzitter Fietsersbond en voormalig rijksvertegenwoordiger in Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

De Fietsersbond Bonaire is in oprichting. Wil je meer informatie neem dan contact op met Daan van der Burgh [email protected].