header_gelejas

Partners van Fietsstad 2022

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners. Partners steunen ons financieel of met producten en diensten, waardoor zij zorgen voor een grotere impact van de Fietsstadverkiezing. We streven samen naar dat ene doel: fietsen is voor iedereen veilig en comfortabel!

Gazelle

Gazelle

Samen werken aan meer mensen op de fiets en een beter fietsklimaat. De wereld van mobiliteit ontwikkelt razendsnel en fietsen spelen hierin een centrale rol. Fietsen zorgt voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker. Als hoofdsponsor draagt Koninklijke Gazelle bij aan het belang om fietsen nog prettiger te maken in de Nederlandse gemeenten. Zodat jij vaker de fiets pakt en we samen meer fietskilometers maken. Goed bezig, fietser! Gazelle verloot naar aanleiding van de enquête een Gazelle Bloom C7 HMS ter waarde van € 2.499,-.

Goudappel

Goudappel

Goudappel is dé specialist in mobiliteit. Wij combineren kennisleiderschap met een slimme procesaanpak, krachtige tools en regionale kennis. Wij werken samen met klanten, partners en maatschappelijke organisaties aan een krachtige positie van de fiets. Daarbij richt Goudappel zich op alle aspecten rondom de fiets: van beleid en infrastructuur tot fietstevredenheid.

Goudappel biedt de gemeenten die in de top 3 van de verkiezing eindigen een prijs aan: een workshop over fietsbeleving. Samen met belevingsexperts gaan we daarbij in op de manier waarop beleving de fietstevredenheid van fietsers bepaalt en waarom de rol van beleving zo groot is. Ook gaan we samen met de gemeenten na welke kansen er liggen om de fietsbeleving te vergroten.

Hofmans Letselschade

hofmans_landscape

Als je als fietser buiten je schuld om een ongeluk krijgt, heb je wellicht letselschade en recht op schadevergoeding. Hofmans Letselschade helpt door je schade kosteloos op de aansprakelijke partij te verhalen, zodat jij je kunt focussen op je herstel. Hofmans Letselschade helpt je weer in het zadel!

Possehl

kleinweb Possehl_Logo_RZ2017

Sinds de jaren 80 zijn fietspaden rood voor de veiligheid van de fietsers. Sindsdien heeft Possehl zich gespecialiseerd
in fietspad toplagen die meer dan 20 jaar blijven liggen en er
uitzienalsof ze gisteren zijn aangebracht. Daarmee garanderen we de
veiligheid van de fietser en zetten we ons in voor een duurzamere wereld.

Falco

Falco logo

Falco is al ruim 65 jaar gespecialiseerd in het inrichten van de (openbare) buitenruimte. Het hoofdkantoor is in Vriezenveen, net als onze productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk ook op projectmatige basis de buitenruimte in te richten.

Productpartners

Stayokay

Stayokay

Je vindt Stayokay op 20 locaties door heel Nederland en op de meest verrassende locaties. Vanuit de hostels kun je alle kanten op: kunst en cultuur proeven in de stad, actief de natuur verkennen of uitwaaien op het strand. Met privé- en gedeelde kamers hebben we voor ieder wat wils! Stayokay verloot naar aanleiding van de enquête een overnachting bij een hostel naar keuze voor maximaal 6 personen.

Spanninga

spanninga

Spanninga is sinds de oprichting in 1918 een echt familiebedrijf, waarbij de doelstelling altijd is geweest om de veiligheid van fietsers naar een hoger niveau te brengen. Dit maakt ons een van de voorlopers op het gebied van fietsveiligheid. Wij streven naar nieuwe oplossingen op het gebied van de talloze mogelijkheden van verlichting. Baanbrekend in veiligheid. Toen, nu en voor de komende 100 jaar. Spanninga verloot naar aanleiding van de enquête drie Axendo 60 koplampen.

Fiets & Service

fiets en service zonder witruimte

Fiets & Service is dé plek op het station waar je terechtkunt voor reparatie van je fiets: van banden plakken tot een volledige onderhoudsbeurt. Vaak kun je je fiets dezelfde dag nog ophalen! Ook biedt Fiets & Service fietsonderdelen en fietsaccessoires van topkwaliteit.

 

CycleMasters

cyclemasters witruimte

Op de fiets stappen kan altijd! CycleMasters brengt met haar Indoor Cycling workouts de mooiste routes in binnen- en buitenland bij jou thuis. Geniet onder begeleiding van een ervaren trainer van échte fietsroutes of studio workouts en werk zo het hele jaar door aan je conditie en kracht. Na het invullen van de enquête probeer
je de workouts 30 dagen gratis uit.

viaBOVAG

logo-ViaBOVAG

Op zoek naar een nieuwe fiets? Op viaBOVAG.nl helpen we je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe (tweedehands) fiets. Met een groot aanbod aan fietsen vind je op viaBOVAG.nl altijd de fiets die bij je past. viaBOVAG.nl; de helpende hand van rijdend Nederland!

Nivon Natuurvrienden

Nivon-Natuurvrienden-NFI

Een groene, sociale ledenorganisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Nivon beheert 17 locaties met natuurvriendenhuizen, natuurkampeerterreinen en huisjes. De accommodaties zijn door hun ligging de ideale uitvalsbasis voor fietsvakanties. Er worden reizen georganiseerd, LAW-paden onderhouden, fietsgidsen uitgegeven en meer. Met als doel: mensen bij elkaar brengen in de natuur.

Oad

Oad logo klein

Onbezorgd fietsen doe je met Oad. Ga met ons mee op een volledig verzorgde fietsvakantie en ontdek de mooiste routes! De overnachtingen zijn gereserveerd en je bagage wordt alvast naar het volgende  hotel gebracht. Of je nu kiest voor het fietsen in groepsverband of individueel, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke tijd beleefd.

Boat Bike Tours

Boat_Bike_Tours_Logo

Marktleider Boat Bike Tours organiseert meer dan dertig prachtige en actieve fiets-vaarvakanties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Geniet van zorgvuldig uitgestippelde fiets- en vaarroutes met ervaren reisleiders door prachtige fietsgebieden en aan boord van heerlijke maaltijden en prima service door de gastvrije bemanning!

De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar

DeLumineuzeNachten__deHaar_Donker

Het indrukwekkende kasteelpark De Haar in Haarzuilens (bij Utrecht) vormt tijdens de kerstvakantie het decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering.  Ontdek de geschiedenis van het kasteel via indrukwekkende videomapping op de gevels en een sfeervolle lichtwandeling door het park.  Een lumineuze uitstap voor het hele gezin.

Binnenkort vind je meer info op www.delumineuzenachten.nl

 

Donrox mini-compressoren

donrox_logo

Overal en altijd je banden moeiteloos oppompen, dat doe je met de mini-compressoren van Donrox. Met onze multifunctionele producten verbeteren we wegervaring en reiscomfort – ter ondersteuning van welzijn, duurzaamheid en veiligheid onderweg. Of je nou even een stukje gaat fietsen, of onderweg bent naar je vakantiebestemming – met Donrox ga jij zorgeloos de weg op. Donrox staat voor hoge kwaliteit én service, waarbij ons team uitgebreid adviseert bij aankoop en later ondersteunt met handige tips & tricks.

Portret Annemarieke Tazelaar

Annemarieke Tazelaar

Relatiemanager

Steunt jouw organisatie ook de missie van de Fietsstad? Neem dan contact op met mij via [email protected]