fietsenmaker_header

Elk kwartaal de Vogelvrije Fietser

Nergens ter wereld is de fiets zo’n vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijks leven als in Nederland. De Vogelvrije Fietser, het ledenmagazine van de Fietsersbond, doet elk kwartaal verslag van die unieke Nederlandse fietscultuur.

De Fietsersbond is de belangenbehartiger van al die fietsers (13,5 miljoen). De redactie schrijft over alle ontwikkelingen, nieuws, producten en trends die voor fietsers van belang en interessant zijn.  En we berichten over wat de Fietsersbond doet om het voor fietsers beter te maken.

Vogelvrije Fietser
Beeld-auteur: Roy Borghouts

Een greep uit de onderwerpen: stationsstallingen, drukte op de fietspaden, fietsdiefstal, hinderlijke verkeerslichten en verkeersveiligheid. Maar ook: houden mode-ontwerpers wel rekening met feit dat je met mooie kleren ook moet kunnen fietsen? En veel producttesten: TestKees onderzoekt kinderfietsen, elektrische fietsen, gps-apparaten, fietskratten en nog veel meer.

De redactie schrijft over alle ontwikkelingen, nieuws, producten en trends die voor fietsers van belang en interessant zijn.  En we berichten over wat de Fietsersbond doet om het voor fietsers beter te maken. Een greep uit de onderwerpen: stationsstallingen, drukte op de fietspaden, fietsdiefstal, hinderlijke verkeerslichten en verkeersveiligheid. Maar ook: houden mode-ontwerpers wel rekening met feit dat je met mooie kleren ook moet kunnen fietsen? En veel producttesten: TestKees onderzoekt kinderfietsen, elektrische fietsen, gps-apparaten, fietskratten en nog veel meer.

Leden van de Fietsersbond ontvangen het blad kosteloos, als onderdeel van hun lidmaatschap.

Nog geen lid? Lid worden kan hier.