Schermafbeelding 2023-06-27 132919 1

Hybrid Blue commuterpak

Het eerste tailored pak speciaal voor de woon-werkfietser.

Vanaf zomer 2023 is Hybrid Blue vriend van de Fietsersbond. Speciaal voor leden van de Fietsersbond biedt Hybrid Blue een bijzonder ledenvoordeel aan met een cadeau ter waarde van €159 bij aankoop van een fietspak.

Hybrid Blue

Een pak gemaakt voor alle gelegenheden

Hybrid Blue is het eerste tailored pak speciaal voor de woon-werkfietser. Dit pak draagt bij aan een groenere wereld door woon-werkverkeer op een duurzame en actieve manier te stimuleren. Het pak is ontworpen door The Makers, een derde generatie pakken fabrikant van Nederlandse bodem. Hybrid Blue is speciaal ontwikkeld voor iemand die dagelijks van A naar B reist en daarbij alle weersomstandigheden en stadselementen trotseert. Het Hybrid Blue pak is duurzaam, waterafstotend, ademend, wasbaar, kreukt niet, is voorzien van reflectoren op het gehele pak en functionele zakken. Ook testen wij momenteel zelf het pak door ermee op de fiets naar ons kantoor in Utrecht te gaan. Binnenkort komt hier een (onafhankelijke) uitslag van!

69 nederlands

Aanbieding voor leden

Speciaal voor de leden van de Fietsersbond biedt Hybrid Blue een bijzonder ledenvoordeel aan. Bij aankoop van een Hybrid Blue pak van €399 krijg je nu een waterdichte fietstas én een powerbank cadeau t.w.v. €159.

Deze aanbieding is geldig in de Hybrid Blue Webshop en loopt zolang er een Fietsersbond lidmaatschap actief is.

Hoe werkt de actie?

In de webshop van Hybrid Blue kan je je maat kiezen en het pak bestellen. De waterdichte fietstas en de powerbank worden automatisch met je order meegestuurd als je vanuit de Fietsersbond website (deze pagina) in de webshop komt. Let op, de webshop van Hybrid Blue is op dit moment alleen in het Engels beschikbaar.

 

Schermafbeelding 2023-11-29 182045

Getest: Hybrid Blue commuterpak

Fietsersbond-medewerker (en fervent fietser) Carlos testte het pak uit op weg naar werk. Lees meer

Voordeel voor Fietsersbond leden

Ben je nog geen lid maar wil je wel profiteren van deze actie? Je bent al lid van de Fietsersbond vanaf € 2,75 per maand! Lid worden kan hier.

De Fietsersbond komt op voor de belangen van fietsers in Nederland en zet zich in voor meer en betere mogelijkheden om te fietsen. Fietsen moet niet alleen veilig, maar ook prettig en comfortabel zijn. De Fietsersbond heeft 32.000 leden, meer dan 2.000 vrijwilligers en 190 lokale afdelingen die actief werken aan betere fietsvoorzieningen. De Fietsersbond geeft voorlichting over fietsen en fietsproducten, komt op voor de belangen van fietsers in het verkeer en doet onderzoek naar veilig, snel en gezond fietsen.

We strijden onder andere voor veilige fietsroutes en kruisingen, beter onderhoud van fietspaden, meer en betere stallingmogelijkheden, goede fietsproducten en de aanpak van fietsdiefstal. De Fietsersbond Routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute volgens jouw wensen: rustig en groen of levendig en stads, recreatief of juist de allersnelste route, met of zonder veerponten. Je steunt ons met een lidmaatschap vanaf 2,75 per maand!