Fietsrouteplanner

Nieuwe app van Fietsersbond Routeplanner nu te downloaden

fietsroutes_liggend
De fijnmazigste fietskaarten hadden we natuurlijk al, maar met onze nieuwe app kan iedereen daar ook optimaal gebruik van maken. Vanaf 6 augustus: de mooiste routes op maat, voor racefietsers, slow fietsers en brede fietsers, gewoon gratis op je telefoon, iOS en Android. Door fietsers, voor fietsers. Van onze vrijwilligers, trouwe leden en donateurs voor elke fietser in Nederland.
Routeplanner-app in hand 2 kopie

Download nu de app

De nieuwe Fietsersbond Routeplanner voor iOS en Android. Lees meer

De app van de Fietsersbond Routeplanner is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt heel veel mogelijkheden om fietsroutes te personaliseren. Rustig en groen of levendig en stads, recreatief of juist de allersnelste route, via bankjes of zonder veerponten, de Fietsersbond Routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute volgens jouw wensen. De app biedt voorgeplande routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk alle fietsknooppunten.

Voor fietsers, door fietsers

De Fietsersbond Routeplanner wordt al vijftien jaar gemaakt door een enthousiast team van honderden vrijwilligers. Deze enthousiaste fietsers brengen de bijzonderheden en actuele wijzigingen van alle wegen en fietspaden van Nederland in kaart, waardoor de Fietsersbond meer van het Nederlandse fietsnetwerk weet dan wie ook. Met die kennis kunnen fietsers nu ook op de mobiele telefoon makkelijk goede fietsroutes plannen.

De Fietsersbond Routeplanner app is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple App Store en via Google Play.

Wat is er nieuw?

De vernieuwde Routeplanner van de Fietsersbond barst uit z’n voegen van de functies. Met deze app maak jij de mooiste fietsroutes door heel Nederland, geheel aangepast aan jouw wensen.

Dit is er nieuw:

  • Een nóg betere gebruikservaring
  • Meer manieren om jouw fietsroute te personaliseren. Plan je tocht bijvoorbeeld langs horecagelegenheden of bankjes.
  • Kies het routetype dat het beste bij je past, bijvoorbeeld een natuurroute of racefietsroute, of fiets via knooppunten.
  • Keuze uit extra route opties. Geef bijvoorbeeld aan dat je onverharde wegen of veerponten wil vermijden.
  • Keuze uit inspiratieroutes door heel Nederland.
  • Navigeer makkelijk met een overzichtelijke kaart en gesproken instructies.

Categorieën