Prijs Havenbedrijf voor afdeling Capelle ad IJssel

Fietsersbond afdeling Capelle aan den IJssel ontvangt 1000 euro uit Hoge Hoed van Havenbedrijf Rotterdam.

Onder de naam ‘Hoge Hoed’ sponsort het Havenbedrijf Rotterdam 15 regionale organisaties met ieder € 1.000,-. Het spreekt daarmee de waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving. De ‘Hoge Hoed’ past daarmee in het beleid van het Havenbedrijf om zich te gedragen als een maatschappelijk betrokken onderneming.


Foto: Rob Cloosterman / www.cloostermanstock.nl

De inzending van Peter Ras, werkzaam bij het Havenbedrijf en actief vrijwiliger bij de Fietsersbond werd tot grote vreugde van de indiener en de Fietsersbond tijdens de nieuwjaarsreceptie getrokken uit de hoge hoed door de directie.
 
De Fietsersbond komt op voor de belangen voor fietsers en kan het geld goed gebruiken voor de organisatie van de duurzame mobiliteitsmarkt in Capelle aan den IJssel op 18 September 2010 waar het (elektrisch) fietsen als duurzaam alternatief gepromoot wordt. Het extra geld denkt de Fietsersbond te gebruiken voor het aankleden van de markt met o.a. live muziek door bijvoorbeeld een fietsende muzikant.

Links:
Nieuwsbericht website Havenbedrijf
website afdeling Capelle aan den IJssel

Fietsroutes door de haven
Wist u trouwens dat de Rotterdamse Haven drie fietsroutes en een wandelroute door het havengebied heeft uitgezet? De brochures en routekaarten kunnen van de website portofrotterdam.com worden gedownload.
Klik hier voor meer informatie over deze fiets- en wandelroutes.  

Lees ook het artikel over de havenfietsroutes in de VogelVrije Fietser van juli 2008 (pdf)
 
 

Categorieën