Wanneer komt die slimme stuurkabouter nou eindelijk?

Slimme kabouter op het stuur zegt: 'Na de boekwinkel moet je rechts.'

De slimme stuurkabouter laat nog op zich wachten. Maarrr… met de gulle giften van onze trouwe leden gaan wij wel onze Fietsersbond Route-app stukken gebruiksvriendelijker maken!  Laat ons weten wat jij belangrijk vindt.

Dat veel fietsers onze Fietsersbond Routeplanner hoog hebben zitten, blijkt wel uit de bedragen die we alleen al deze maand binnen hebben gekregen. Als we straks 50.000 binnen hebben, kunnen we aan de slag om de app voor jou nog beter te maken! Wat is wat jou betreft het eerst wat verbeterd moet worden? Vertel het ons via een mail aan vvf@fietsersbond.nl onder vermelding van ‘Routeplanner’? Hieronder in het Forum een reactie achterlaten is natuurlijk ook prima. Dank alvast!

fietsrouteplanner app

Help ons Google Maps te verslaan

Google Maps kan niet tippen aan de informatie van honderden Nederlandse vrijwilligers. Lees meer

Doneren kan nog steeds!

Ken je onze Routeplanner al? Het is de meest volledige fietsrouteplanner van Nederland, veel beter dan Google Maps. Google heeft macht en geld, maar wij hebben gouden vrijwilligers die jou helpen om de snelste, groenste of rustigste route te kiezen. Alleen is onze app nog niet zo gebruiksvriendelijk als Google maps. De app perfectioneren is het enige dat onze vrijwilligers niet zelf kunnen. Help jij ons voor 1 november 2019 de 50.000 euro bij elkaar te krijgen die we nodig hebben? Doneer 10 euro, 25 of meer en maak de Routeplanner van de Fietsersbond beter dan ooit! (En wíj doen niks met je persoonlijke gegevens ;-))

Categorieën

Suzanne Brink

Suzanne Brink

Redacteur Crossmedia

Op de fiets voel ik mij ultiem vrij en onafhankelijk. Zelfs als ik een onbekende route fiets en verdwaal doordat ik om me heen kijk naar mensen en gebouwenIk wil mensen raken met mijn verhalen, zodat ze nog blijer worden van hun fiets en de Fietsersbond. We zijn de enige organisatie in Nederland die zich volledig inzet voor de veiligheid en het geluk van fietsers: ik vind het geweldig dat ik daar aan mee kan werken.