naarhetwerk_header

Fietsvriendelijk Bedrijf

Een fietsvriendelijke werkgever

Fietser op een e-bike

Fietsen met fiscaal voordeel

We hebben de fiscale opties om fietsen te stimuleren op een rij gezet.

2018913131819430-bannerwebsitebtw.jpg-width

Checklist Fietsvriendelijk Bedrijf

Vul de checklist in en zie welke medaille jouw werkgever verdient! Lees meer

Fietsende medewerkers zijn vaker gezonde en fitte medewerkers. Ze gaan met plezier naar hun werk, zijn creatiever en productiever en minder vaak ziek. Maar wat doen we eigenlijk terug voor onze fietsers? Wij van Fietsvriendelijk bedrijf vinden dat we onze fietsers best wat vaker beloond mogen worden. Met een kilometervergoeding, een warme douche, een voordelige fietsenregeling en andere extra’s. Hieronder vind je de Europese checklist aan de hand waarvan werkgevers worden beoordeeld. De checklist is enerzijds bedoeld om bedrijven te beoordelen op hun fietsvriendelijkheid en anderzijds om eens kritisch te kijken waar de fietsfaciliteiten nog wat extra aandacht behoeven. Zo doen we wat terug voor de fietsende medewerkers en erkennen we de werkgever met een brons, zilver of goud certificaat.

Hoe werkt de certificering?

Fietsvriendelijk bedrijf werkt met een Europees certificaat. In Nederland certificeert de Fietsersbond de organisaties. Certificering kan op basis van de aanmelding door werknemers. Hiervoor dienen minimaal drie werknemers de checklist volledig in te vullen. Voor  certificaat komen we graag een keer op bezoek voor een externe check. Na aanmelding nemen we direct contact met je op.

De andere optie is dat de Facilitair of HRM manager bij interesse in certificering direct contact opneemt met Max Mooij: m.mooij@fietsersbond.nl

 

Bij SRAM fiets je zo het kantoor binnen

Bron: www.youtube.com

Ik wil graag meer weten over Fietsvriendelijk Bedrijf

Brons gecertificeerd

Zilver gecertificeerd

Goud gecertificeerd