fvb_header

Fietsvriendelijk Bedrijf

Fietsende medewerkers zijn vaker gezonde en fitte medewerkers. Ze gaan met plezier naar hun werk, zijn creatiever en productiever en minder vaak ziek. Maar wat doen we eigenlijk terug voor onze fietsers? Wij van Fietsvriendelijk bedrijf vinden dat fietsers best wat vaker beloond mogen worden. Met een kilometervergoeding, een warme douche, een voordelige fietsenregeling en andere extra’s. Is jouw bedrijf ook fietsvriendelijk?

Certificering Fietsvriendelijke Bedrijven

Fietspompoen

Snel aan de slag als fietsvriendelijke werkgever?

Doe binnen vijf minuten de flitscheck en maak kans op een fietspomp! Lees meer

Fietsvriendelijk Bedrijf/Cycle Friendly Employer is een initiatief van de European Cyclists’ Federation (ECF). De uitgebreide Europese checklist zorgt voor een compleet beeld en een goed onderbouwd rapport. In Nederland geeft de Fietsersbond de certificaten uit.

Hoe doe je mee?

Voor organisaties met minder dan 250 medewerkers volstaat het invullen van de checklist en het tekenen van het deelnameformulier. Voor werkgevers met meer dan één locatie en meer dan 250 medewerkers maken we heel graag een afspraak om de audit ter plaatse uit te voeren. Na aanmelding nemen we direct contact met je op.

Eerst meer informatie? Je kunt ons altijd bereiken via het contactformulier.

Hoe fietsvriendelijk is jouw bedrijf?

Vul de uitgebreide vragenlijst in en scoor goud, zilver of brons.

Naar de vragenlijst

Fietsvriendelijke bedrijven

FW-Kees-Bakker-nr-16-1680×894

Hulp nodig bij aanbestedingstrajecten voor fietsen?

TestKees test voor de Fietsersbond allerlei fietsen. Dat doet hij ook voor andere media:… Lees meer