kantoor_header

Landelijk bureau

Het landelijk bureau van de Fietsersbond in Utrecht is het hoofdkwartier van de organisatie. Hier werken onze medewerkers aan belangenbehartiging, consumenteninformatie en diensten. Ook komen hier vrijwilligers bijeen en is de administratie hier gevestigd. De dagelijkse leiding van de Fietsersbond is in handen van directeur Esther van Garderen.

Adres en telefoonnummer

Nicolaas Beetsstraat 2a
3511 HE Utrecht
Telefoon: 030 291 81 71
Algemeen e-mailadres: [email protected]

Het landelijk bureau is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Buiten deze openingstijden kun je onze medewerkers wel direct bereiken. Alle 030-nummers verwijzen door naar een mobiele telefoon.

Vragen over de website of de Fietsersbond Routeplanner kunnen wij helaas niet telefonisch beantwoorden. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Journalisten en andere media kunnen contactgegevens vinden op de Perspagina.

IBAN: NL32 TRIO 0197 9626 88
BIC: TRIONL2U
IBAN: NL31 INGB 0000 8315 28 (donatiecampagne)
IBAN: NL59 INGB 0001 4510 48 (contributie)
BIC: INGBNL2A
KvK-nummer: 40464671
BTW: 824244692B01 (Fiscale eenheid Stichting Fietsersbond en Vereniging Fietsersbond)

Financieel e-mailadres: [email protected]

Routebeschrijving

Met de fiets

Plan je route met de Fietsersbond Routeplanner. Er is fietsparkeerruimte voor de deur.

Te voet of met OV

Het kantoor van de Fietsersbond ligt op loopafstand van het Centraal Station. Tenzij je ook nog andere zaken in Utrecht wilt doen, raden wij niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken. Het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen.

Er zijn twee routes naar de Fietsersbond, afhankelijk van je aankomstperron (Centrumzijde of Jaarbeurszijde) kun je een keuze maken.

Verlaat je het station aan de Centrumzijde, ga dan rechtsaf en meteen weer rechts. Verlaat het stationsplein via de roltrap. Blijf rechtdoor lopen, langs het hoofdkantoor van NS. Vervolg je weg bij **.

Verlaat je het station aan de Jaarbeurszijde, dan loop je parallel aan het spoor links het Forum op. Aan het eind van het Forum ga je linksaf, de Moreelsebrug over. Als je van de brug afkomt ga je rechtsaf, langs het hoofdkantoor van NS.

** Loop de Laan van Puntenburg af. Aan je linkerhand zie je de achterkant van ‘de Inktpot’. De Laan van Puntenburg gaat over in de Herman Gorterstraat. Je passeert het Sterrenbos en het Gerechtsgebouw. Na het Gerechtsgebouw neem je de eerste straat links, de Nicolaas Beetsstraat. Aan het einde van de straat vind je de Fietsersbond aan je rechterhand. Ons kantoor is op de tweede etage.

Met de auto

We raden af om met de auto te komen. Wil je dat toch doen, dan kun je het beste de route vooraf plannen. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Moreelsepark (Hoog Catharijne). Ook de goedkopere garage onder station Vaartsche Rijn is op loopafstand. Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Hier zijn ook OV-fietsen te huur.