Vialis en Aveco de Bondt zijn Vriend van de Fietsersbond

Vriend van de Fietsersbond: Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. Het doel? Een positieve impact creëren op ieders leefomgeving. De ecologische en maatschappelijke opgaven worden steeds complexer en uitdagender. Actuele vraagstukken, zoals klimaatadaptatie, verdichting en verkeersveiligheid zijn een steeds groter onderdeel van onze omgeving en ruimtelijke projecten.

De ecologische en maatschappelijke opgaven worden steeds complexer en uitdagender. Actuele vraagstukken, zoals klimaatadaptatie, verdichting en verkeersveiligheid zijn een steeds groter onderdeel van onze omgeving en ruimtelijke projecten. De specialisten van Aveco de Bondt werpen hun blik op deze onderwerpen en helpen opdrachtgevers en projecten verder. Ook zij geloven dat fietsen overal goed voor is: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven.

Vialis en Aveco de Bondt zijn samen Vriend van de Fietsersbond

Samen geloven Aveco de Bondt en Vialis dat fietsen goed is voor meerdere aspecten: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven. Zij zien daarom in de Fietsersbond een natuurlijke partner om de toekomst van de fietsmobiliteit in Nederland verder vorm te geven.

De fietsmobiliteit is sterk aan het veranderen. Gezien de opkomst van de e-bike waardoor een sterke toename van het fietsverkeer is ontstaan. Een hoge intensiteit en een groot volume zijn hier voorbeelden van. De fiets biedt veel mogelijkheden om de klimaatproblematiek aan te pakken en de leefbaarheid in steden en gemeenten te verbeteren. Dit vraagt om samenwerking en slimme oplossingen.

 

 

Vrouw op fiets op de Zuidas

Steunen als bedrijfspartner, met Vrienden van de Fietsersbond

Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe? Word Vriend van de Fietsersbond! Lees meer