Vialis en Aveco de Bondt zijn Vriend van de Fietsersbond

Vriend van de Fietsersbond: Vialis

Vialis zorgt voor veilige en beschikbare infrastructuur. Wereldwijd behoort Nederland bij de landen met de beste fietsinfrastructuur, maar onze fietsmobiliteit is sterk aan het veranderen. De opkomst van de e-fiets in allerlei vormen en een sterke toename van het fietsverkeer in intensiteit en volume zijn hier voorbeelden van.

De fiets biedt veel mogelijkheden om de klimaatproblematiek aan te pakken en de leefbaarheid in steden en gemeenten te verbeteren. Dit vraagt om samenwerking en slimme oplossingen. Vialis, als partij die slimme mobiliteit ontwikkelt en faciliteert, ziet daarom in De Fietsersbond een natuurlijke partner om de toekomst van de fietsmobiliteit in Nederland verder vorm te geven.

Vialis en Aveco de Bondt zijn Vriend van de Fietsersbond

Vialis en Aveco de Bondt zijn samen Vriend van de Fietsersbond

Vialis en Aveco de Bondt bundelen hun krachten met de Fietsersbond als ‘Vrienden van de Fietsersbond’. “We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking, omdat het draait om het bevorderen van de fietscultuur in Nederland en het verbeteren van onze fietsinfrastructuur” vertelt Jan Willemsen, algemeen directeur Vialis.

Vialis en Aveco de Bondt zijn Vriend van de Fietsersbond

Een gezamenlijke missie voor fietsliefhebbers

Vialis en Aveco de Bondt delen een toewijding aan duurzame mobiliteit en het verbeteren van onze stedelijke omgevingen voor de huidige én de toekomstige generaties. Als ‘Vrienden van de Fietsersbond’ willen ze benadrukken hoezeer ze inzetten op de fiets als een essentieel vervoersmiddel en bron van plezier en beweging. “We willen het makkelijker en veiliger maken om te fietsen, of het nu voor plezier is of voor je boodschappen of dagelijkse woon-werkverkeer” vertelt Jan Willemsen.

“Duurzame mobiliteit is een voorwaarde voor levenskwaliteit en hiervoor is een breed scala aan oplossingen vereist” vertelt Jan Willemsen. Daarom werken we aan oplossingen gericht op het creëren van veilige, duurzame en verbonden manieren om je van A naar B te verplaatsen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Vialis Schwung app. Hiermee bieden we fietsers prioriteit bij verkeerslichten en staan ze minder lang voor een verkeerslicht te wachten. Daarnaast brengen we in diverse provincies de kwaliteit van fietspaden in kaart met speciale fietscomfortmetingen.

Schwung app van Vialis waardoor fietsers sneller groen krijgen

De waardevolle kennis uit beide bedrijven maakt het mogelijk om unieke ideeën uit te werken en om te zetten naar realiteit. 

Samen houden we Nederland in beweging
Als Vrienden van de Fietsersbond streven Vialis & Aveco de Bondt naar een fietsvriendelijker Nederland. Samen geloven ze dat de fiets een belangrijk middel is tot een gezondere, milieuvriendelijkere en efficiëntere manier van bewegen in Nederland.

Vrouw op fiets op de Zuidas

Steunen als bedrijfspartner, met Vrienden van de Fietsersbond

Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe? Word Vriend van de Fietsersbond! Lees meer