Sint, kerst of zomaar

12 Decembercadeaus voor fietsers

Patch sint

Jong, oud, vrouw, man, iedereen maak je blij met fietscadeaus. 12 Fietshits om uit te kiezen.

1. Geborduurde fietspatch (€6,50)

patch fiets sint

Een mooie geborduurde patch voor op je fietsjas, tas, shirt of waar dan ook. ‘Here for a good time, not a fast time’. Of: ‘Will travel for gravel.’

2. Susan Bijl stuurtas (va €39,90)

bumbagSusanBijl

Susan Bijl verkoopt zogenaamde ‘bum bags’ in hippe kleuren waar je met slimme klittenbandjes een stuurtas van maakt. Bijvoorbeeld handig als je je tas voor op je ov-fiets vast wilt maken. En niet alleen een mooie en handige tas voor de fiets. Het is een heel lichte tas en daarom ook prettig om tijdens wandelingen mee te nemen. Je kunt hem zowel als heuptas als schoudertas dragen. Verkrijgbaar in 2 maten. M en S.

3. Het Fietsboek (€18,99)

fietsboek fiets sint

Duik in de roerige geschiedenis van de beste uitvinding ooit: de fiets. Wist jij bijvoorbeeld dat de uitvinding van de fiets te maken had met een overvloed aan paardenpoep? Een prachtig geïllustreerd boek voor iedere fietsliefhebber.

4. Fiets bieropener (€3,95)

sleutelhanger fiets sint

Niets lekkerder dan een biertje na een fietsrit. Met het zadel van deze sleutelhanger open je binnen een handomdraai je favoriete na-het-fietsen biertje.

5. Clug Fietsbeugel (€26)

fiets sint clug

Weinig ruimte om je fiets op te bergen? Met deze, makkelijk te monteren, fietsbeugel bevestig je op een simpele manier je voorwiel aan de muur en rust je fiets met het achterwiel op de grond. Handig voor in de schuur, maar in de woonkamer misstaat ‘ie ook niet.

6. Fresh drip koffie (vanaf €5,99)

sint koffie

Je handen onderweg warmen aan een lekkere kop verse filterkoffie? Geen gedoe meer met losse koffie en filters, je hebt alleen je eigen mok en heet water nodig en in slechts 3 minuten kun je genieten van een dampende kop koffie.

7. Du pain, du vin, du vélo (€25,99) Met de fiets door Franse wijnstreken

du velo sint

De Franse wijnregio’s ontdekken op de fiets is een hele goede combinatie. Dit boek staat vol met praktische tips, de mooiste fietsroutes door wijnstreken en aanbevelingen voor goede restaurants en hotels. Blader het boek hier al eens lekker door.

8. Wijnhouder voor op de fiets (€34,95) (+ 20% LEDENKORTING met code fietsersbond22)

wijnfleshouder sint fiets

Een fles wijn in je bidonhouder is niet zo’n goed idee. Met deze stijlvolle leren wijnhouder neem je je fles wijn op een veilige manier mee naar het kerstdiner.

9. Gepersonaliseerde fietsposter (vanaf €49)

kaart fiets sint

Vul een adres in en binnen no-time heb je, je eigen gepersonaliseerde fietsposter. Geef je snelheid aan en de poster toont je waar je allemaal naartoe kunt fietsen binnen 60 minuten. Bij Velographs.com 

10. Elektrische fietspomp (€62,95)

sint fiets

Altijd genoeg bar in je banden? Met deze handige compacte elektrische fietspomp van Xiaomi is dat een fluitje van een cent.

Gek op testen en tips?

Word lid en lees ons magazine.

Laat maar eens zien!

11. Vijf Fiets speciaalbieren (€17,95) (+20% LEDENKORTING met code fietsersbond22)

bier sint

Bier en fiets, een gouden combinatie. Ook bij de Fietsersbond werken liefhebbers. Daarom hielden we vorig jaar een proeverij. Het oog wil ook wat. Alles met een fiets erop smaakt wat ons betreft beter. Proef het zelf met dit pakket van Cycle Gifts.

12.Fietsstrap (vanaf €6,50)

strap sint

Deze straps in acht frisse kleuren komen uit de wintersport en werden gebruikt om ski’s bij elkaar te houden. Maar ook nu de winters niets meer voorstelle, zijn ze handig. Op de fiets! Bij bike packing om bagage bij elkaar te houden bijvoorbeeld. Ze hebben een sterke aluminium gesp met een bereik van 14 tot 31 centimeter. Te koop bij Just Pedal.

decembercadeaus

22 Fietscadeaus voor Sint & Kerst

Wat geef jij je geliefden met sinterklaas en kerst? Hierbij: 22 inspirerende fietscadeaus! Lees meer

Categorieën