De 10 Beste Fietscadeaus

(op een nieuwe fiets na dan natuurlijk)

Dat december niet per se de beste fietsmaand is, compenseren we met de leukste fietscadeaus voor onze favoriete mensen. We hebben 10 verleidelijke spulletjes voor je uitgezocht. Mazzeltje: op de broodplank, flessenopener en fietspasta krijg je Fietsersbondkorting!

1. Lekker shinen: spaakreflectoren - 11,95 euro

Bron: youtu.be

Special effects op je fiets. Ze zijn er van veel fabrikanten, maar je kunt bijvoorbeeld deze kopen van As adventure. De meeste mensen die ze gekocht hebben zijn enthousiast.

2. Het klassieke fietsspel Stap op - 12,95 euro

Het klassieke Fietsspel Stap op
Onterecht minder bekend dan Monopoly

Te veel pepernoten gegeten: Stap op! Wie heeft het eerst 100 kilometer gereden? Je kunt je tegenstanders het leven zuur maken door ze een lekke band te bezorgen. Je maakt tochten naar de zee en de hei, door de bossen en langs plassen.

3. 20% ledenkorting: Broodplank voor lunchpakket onderweg- Van 19,95 voor 16 euro

Broodplank RACE fiets

Zo kom je al in de perfecte fietsstemming als je je bammetjes snijdt en smeert. En nog met Fietsersbondkorting ook! Bij Cycle gifts krijg je als Fietsersbondlid ook korting op fietsbier, espressokopjes, een fietsdeurmat, broekriem en pizzasnijder. 

4. Alpenbel - 15 euro

Klingelklingelklingel, is dat een koe of een mountainbiker? Bron: www.youtube.com

Wordt jouw fietsplezier ook verziekt door kribbige confrontaties op drukke dagen als het mooi weer is? Misschien dat de alpenbel helpt! We vonden even geen verkoopadres in Nederland, wel in Duitsland. Hopelijk snel ook in Nederland!

5. Avonturen van de Dappere Ridster - 14,99 euro

dappereridster

De dappere Ridster is een grappig en avontuurlijk boek over een meisje dat in de wieg is gelegd om grootse daden te verrichten als ridster. Ze trekt ten strijde op een fiets in plaats van een paard, ruikt onrecht van verre, kan uiteraard zelf haar band plakken en tuft vaak op de grond. Stoere chick met een gouden hart. Zo helpt ze bijvoorbeeld een meisje dat op school gepest wordt. Verder redt ze een bakker uit de boom en zet loslopende standbeelden terug op hun sokkel. Met dieren praten geeft je een enorme voorsprong, blijkt ook uit dit boek. Uitgeverij Van Holkema & Warendorf, Schrijver: Janneke Schotveld. Illustrator Milja Praagman, 14,95 euro. 

6. 20% ledenkorting op fietspasta - Van 5,95 voor 4,75 euro

Drukwerk

Eten gaat niet alleen om de smaak, maar zeer zeker ook om hoe het eruit ziet. Het voordeel van deze fietspasta is ook: als je tomatensaus eens een keertje minder uit is gevallen wordt dat door de vrolijke aanblik van de pasta ruimschoots gecompenseerd. Bij Cycle gifts krijg je als Fietsersbondlid ook korting op fietsbier, espressokopjes, een fietsdeurmat, broekriem en pizzasnijder. 

7. Gehaakte jasbeschermers - 79 euro

jasbeschermer

Met gehaakte jasbeschermers kom je echt thuis op je fiets. Je koopt ze bijvoorbeeld hier. Vind je 79 euro te duur? Je kunt ze ook zelf haken met dit patroon en als dat te ambitieus is, maar je wel een gezellige fiets wilt kun je je wagen aan de gehaakte handvatten. Zie dit filmpje.

8. Handmoffen - 54,95 euro

Marina van Dijk met moffen
Marina van Dijk met moffen

Vergeet je vaak handschoenen mee te nemen? Sommige mensen zweren bij handmoffen. Wij hebben deze van Warm on bikes getest en goed bevonden. Hier kun je ze kopen.

9. Fietsspeaker 18,95 euro

fietsspeaker

Je ziet steeds vaker mensen met boxjes op de fiets. Dit speakertje van Kikkerland is wel heel erg makkelijk mee te nemen. (Ook voor anderen, dus wel weer in je zak steken als je op je bestemming bent.)

10. 10% Fietsersbondkorting - Flesopener van gerecycled tandwiel - Van 9,95 voor 8,95 euro

Wood-you-recycle-klein

Plop. Zo maak je je fietsbiertjes eenvoudig open. Voor 9,95 heb je zo’n flesopener van woodyourecycle.nl

Fietskerstbal van de Hema

16 fietscadeaus waar je blij van wordt

Altijd leuk om je familie en vrienden uit hun dak te zien gaan van een mooi fietscadeau. Als je toch nog niet hebt gevonden wat je zocht

Categorieën