velosoof_5_original

Gratis naar de film tijdens onze fietscafés!

Dit voorjaar organiseren we negen fietscafé’s waar je op een leuke manier actief kunt meedenken over de toekomst van de Fietsersbond. Centraal thema: Hoe ziet de Fietsersbond van de toekomst er eigenlijk uit?

Bron: www.youtube.com

De Fietsersbond komt naar je toe!
Tijdens onze fietscafés bieden we jou de mogelijkheid om in contact te komen met andere fietsers en mee te denken over de toekomst van de Fiets(ersbond). We starten de avond met de documentaire Why we Cycle. Deze inspirerende film wordt slechts een paar keer vertoond. Een unieke kans. Vervolgens dagen we je samen met andere fietsliefhebbers uit om met creatieve oplossingen te komen om meer fietsers te betrekken bij de Fietsersbond. Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje en drankje. Zorg dus dat je erbij bent!

Fietsersbond-leden rond een flipover
Beeld-auteur: Sebastiaan ter Burg

Kom naar één van onze fietscafés in Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Goes, Eindhoven, Zwolle, Hengelo, Leeuwarden of Amsterdam. Tijdens het toekomstspel brainstormen we over hoe we nieuwe leden kunnen werven, vooral onder jongeren. Wat kunnen we doen? Hoe ziet de Fietsersbond van de toekomst er uit? Is een vereniging nog wel van deze tijd? Hoe houden we mensen betrokken op een nieuwe, frisse manier? Hoe kunnen we jongeren aan ons binden? Neem gerust iemand mee! Bekijk het Ledendag filmpje om te horen wat leden vinden.

Het programma

19.00 – 20.00 Fietsdocumentaire: Why we cycle
20.00 – 20.15  Uitleg opdracht toekomstspel
20.15 – 21.00 Uitwerking opdracht in wisselende groepen
21.00 – 21.10 Kleine pauze
21.10 – 21.30 Afronding met hapje en drankje

Aanmelden