Header fietsgemeente 2024

Partners van Fietsgemeente 2024

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners. Partners steunen ons financieel of met producten en diensten, waardoor zij zorgen voor een grotere impact van de Fietsgemeenteverkiezing. We streven samen naar dat ene doel: fietsen is voor iedereen veilig en comfortabel!

Buko Infrasupport logo

BUKO Infrasupport.

Zij zijn dé expert in tijdelijke verkeersmaatregelen. Al meer dan 30 jaar. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring en met de meest moderne verkeersmaatregelen zorgen ze voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Dag en nacht. Overal in Nederland. Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting. Veiligheid staat voor BUKO Infrasupport voorop. Op elke locatie en bij elk project. Iedere dag leveren zij een belangrijke bijdrage aan een hogere verkeersveiligheid.

Donrox logo

Donrox

Donrox ondersteunt welzijn en veiligheid met innovatieve producten ter verbetering van jouw wegervaring en reiscomfort. Daarbij dragen we ook bij aan een duurzame leefstijl door het verminderen van brandstofgebruik en bandenslijtage. Donrox producten zijn betrouwbaar, multifunctioneel en bovendien makkelijk mee te nemen. Of je nou even een stukje gaat fietsen, of onderweg bent naar je vakantiebestemming – met Donrox ga jij zorgeloos de weg op. Wij staan voor hoge kwaliteit én service, waarbij ons team je uitgebreid adviseert bij aankoop en je later ondersteunt met handige tips & tricks.

Falco logo

Falco

Falco is al ruim 65 jaar gespecialiseerd in het inrichten van de (openbare) buitenruimte, onder andere met overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk ook op projectmatige basis de buitenruimte in te richten.

Fietsvoordeelshop logo

Fietsvoordeelshop

Fietsvoordeelshop.nl helpt heel Nederland om lekker te fietsen. Zoek je een stadsfiets, sportieve fiets, kinderfiets, e-bike of bakfiets? Welke fiets je ook zoekt: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff, KOGA en meer. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan. Je vindt ons online en met inmiddels 25 winkels door heel Nederland. Waar je een proefrit maakt om een fiets goed te beoordelen en met fietsexperts aan je zijde die je alles kan vragen.

Goudappel

Goudappel

Goudappel is dé expert in mobiliteit. Als mobiliteitsadviesbureau hebben we onszelf tot doel gesteld een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving te creëren voor iedereen. Dat doen we door trends en inzichten op het gebied van mobiliteit te vertalen naar beslisinformatie en handelingsperspectieven voor onze opdrachtgevers. We adviseren niet alleen over mobiliteit maar ontwikkelen ook zelf slimme software om relevante data te ontsluiten. Met ruim 275 mobiliteitsexperts werken we vanuit vijf locaties in het land aan de uitdagingen van nu én die van de toekomst.

Maium logo

Maium

MAIUM is een product van haar omgeving. Met minstens 130 regendagen per jaar en meer dan een derde van het land onder zeeniveau, hebben we een reputatie gekregen voor het bedenken van innovatieve manieren om onszelf droog te houden. Onze regenjassen zijn met diezelfde gedachte gemaakt: om jou te helpen jezelf te beschermen tegen de elementen door innovatie in design, functionaliteit en materiaal.

Ortlieb logo

ORTLIEB

Niks is zo lekker als de geur van een frisse regenbui in de zomer. Wel is het belangrijk dat je spullen droog blijven, want natte spullen kunnen je fietsplezier flink dwarsbomen. Er is één merk dat zich al jaren specialiseert in waterdichte tassen: ORTLIEB!
Of je nu op fietsvakantie gaat, in het bos fietst of regelmatig de fiets naar werk pakt, ORTLIEB heeft een fietstas voor elke fietser! Het Duitse merk heeft een grote collectie van achtertassen, voortassen, stuurtassen en tassen voor op de bagagedrager. 100% waterdicht, duurzaam en Made in Germany.

Possehl logo

Possehl

Al meer dan 30 jaar levert Possehl uit Oosterhout de meest slimme en creatieve oplossingen op het gebied van bekledingen van fietssuggestiestroken, kruisingsvlakken, fietsrotondes, brugdekken en andere wegen. Onze Thermoflex® coating gaat aantoonbaar meer dan 20 jaar mee. En we hebben al meer dan 1 miljoen m² aangebracht. We denken graag met u mee van ontwerp tot en met realisatie.

Upway logo

Upway

Upway, ‘s werelds grootste aanbieder van refurbished e-bikes. Wij gaan het vinden en kiezen van jouw perfecte e-bike makkelijker maken. Want uiteindelijk wil jij top kwaliteit voor een scherpe prijs!

Portret Annemarieke Tazelaar

Annemarieke Tazelaar

Steunt jouw organisatie ook de missie van de Fietsgemeente? Neem dan contact op met mij via [email protected]