Meisje op de fiets

Beveilig je fiets met (ART) 2 sloten: 10% korting

Heb je eindelijk je felbegeerde nieuwe fiets ontvangen, ligt er alsmaar gevaar op de loer. Fietsendieven besmeuren helaas vaak het fietsplezier. Gelukkig zijn er genoeg middelen en truckjes om je fiets te beveiligen tegen deze brutale wezens.

Het brede assortiment aan fietssloten op Slotenspeciaalzaak.nl zorgt ervoor dat je je fiets op diverse manieren kunt beveiligen. Profiteer van 10% korting en zorg ervoor er altijd voor dat je fiets met tenminste twee sloten op slot staat. Één van deze sloten kan bijvoorbeeld een van de ART 2 goedgekeurde sloten zijn. ART 2 is geschikt voor fietsen en is vaak ook vereist voor fietsverzekeringen.

Als tweede slot kun je voor een vouwslot, kettingslot of beugelslot gaan. Ontdek zelf wat de meest handige optie is. Elk slot heeft zijn voordeel. Wanneer je je mateloos kunt irriteren aan het geklingel van de kettingsloten, dan zijn de compacte vouwsloten ideaal.

Gebruik bij je bestelling de code: F13ts3rsb0nd2021!

In de uitgebreide webshop van Slotenspeciaalzaak.nl bestel je fietssloten direct online. Ben je op zoek naar onverwoestbaar slot, om je fiets zo goed mogelijk te beveiligen? Dan heeft Slotenspeciaalzaak het perfecte aanbod voor jou.

slotenspeciaalzaak.nl – logo

Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.