Vrijwilligersbijeenkomsten Fietsersbond Routeplanner

Een aantal keer per jaar organiseren we online bijeenkomsten voor vrijwilligers van de Fietsersbond Routeplanner. Tijdens de bijeenkomst leggen we de basis van de editor en het editen uit.

Deze instructie is bedoeld voor zowel startende vrijwilligers als voor vrijwilligers die al enige ervaring hebben, maar behoefte hebben aan het opfrissen van hun kennis.
Naast de uitleg van de editor is ook een deel van de bijeenkomst gewijd aan algemene zaken die voor startende en gevorderde vrijwilligers van belang zijn, bijvoorbeeld ontwikkelingen van de planner en het onderhoud.
Het is raadzaam als je voorafgaand aan de informatieavond de instructiefilmpjes bekijkt en alvast kunt oefenen!

Voorwaarde voor deelname is dat je bent aangemeld als vrijwilliger van de Routeplanner.
Heb je je nog niet aangemeld, klik dan hier. Na aanmelding krijg je een bevestiging en toegang tot de editor. Je kunt je na een vrijwilligersbijeenkomst ook nog achteraf aanmelden. En mocht het je bij nader inzien toch niet aanspreken om mee te werken, dan kun je je ook weer afmelden.

Aanmelden
Indien je wilt deelnemen aan één of meerdere van deze bijeenkomsten, dan verzoeken wij je zo spoedig mogelijk aan te melden via dit formulier, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende ruimte en consumpties.
Mocht een vrijwilligersbijeenkomst onverhoopt niet doorgaan, dan maken wij dit tijdig bekend via een e-mail en via het overzicht op deze website.

Geplande vrijwilligersbijeenkomsten

Digitale informatiebijeenkomst voor beginnende vrijwilligers
Datum: Dinsdag 11 oktober 2022
Tijd: Vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur
Titel: Bijeenkomst voor beginnende vrijwilligers

Kan je niet komen, dan kunnen we je altijd in contact brengen met een hulpvrijwilliger. Mail daarvoor naar [email protected].

Aanmeldformulier Vrijwilligersbijeenkomsten Fietsersbond Routeplanner