Vrijwilligersbijeenkomsten Fietsersbond Routeplanner

Een paar keer per jaar organiseren we online informatieavond voor vrijwilligers van de Fietsersbond Routeplanner. Tijdens de bijeenkomst leggen we de basis van de editor en het editen uit. Op het Fietsfestival (3 juni in Dordrecht) organiseren we een landelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers.

De online informatieavond is bedoeld voor zowel startende vrijwilligers als voor vrijwilligers die behoefte hebben aan het opfrissen van hun kennis.

Naast de uitleg van de editor is ook een deel van de bijeenkomst gewijd aan algemene zaken die voor vrijwilligers van belang zijn, bijvoorbeeld ontwikkelingen van de planner en het onderhoud.

Het is raadzaam als je voorafgaand aan de informatieavond de Basisvaardigheden Training 1 hebt gevolgd.

De bijeenkomst tijdens het Fietsfestival op Wereld Fiets Dag is bedoeld om vrijwilligers met elkaar kennis te laten maken en ervaringen uit te wisselen.

Voorwaarde voor deelname is dat je bent aangemeld als vrijwilliger van de Routeplanner.
Heb je je nog niet aangemeld, klik dan hier. Na aanmelding krijg je een bevestiging en toegang tot de editor. Je kunt je na een vrijwilligersbijeenkomst ook nog achteraf aanmelden. En mocht het je bij nader inzien toch niet aanspreken om mee te werken, dan kun je je ook weer afmelden.

Geplande vrijwilligersbijeenkomsten

Bijeenkomst Fietsfestival
Locatie: Het Hof, Dordrecht (Hof 6, 3311 XG)
Datum: Zaterdag 3 juni 2023
Tijd: meeting van 11:00 tot 12:00, festival 10:00 – 17:00
Titel: Bijeenkomst vrijwilligers Routeplanner

Digitale informatiebijeenkomst voor beginnende vrijwilligers
Datum: medio oktober 2023
Tijd: Vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur
Titel: Informatieavond voor beginnende vrijwilligers

Kan je niet komen, dan kunnen we je altijd in contact brengen met een hulpvrijwilliger. Mail daarvoor naar [email protected].

Aanmeldformulier Vrijwilligersbijeenkomsten Fietsersbond Routeplanner

Datum(Vereist)